Menu

Filmevent MOVIE AND MORE succesvol

Mondial Waaijenberg Verhuizers is sponsor van Soroptimist Club Ede.

Soroptimist Club Ede heeft een succesvol en feestelijk filmevent MOVIE AND MORE in Pathé achter de rug. Er is tijdens dit event maar liefst € 16.475 opgehaald voor het project “School for Justice” en er waren bijna 700 mensen bezoekers aanwezig.

Over School for Justice

Het project School for Justice is een initiatief van Nederlandse Soroptimistclubs en stichting Free a Girl. School of Justice is in het leven geroepen om meisjes, die bevrijd zijn uit de kinderprostitutie, op te lijden tot advocaat of officier van justitie. Het project betekent een grote stap in de verbetering van de rechten van de vrouw in India. Het doel van de school is namelijk tweeledig. Ten eerste krijgen de meisjes een betere toekomst door deelname aan de opleiding. Daarnaast wordt ook de nu nog bestaande straffeloosheid van daders van kinderprostitutie in India aangepakt door het rechtssysteem van binnenuit te veranderen. Hierdoor worden in de toekomst minder slachtoffers gemaakt. Met de opbrengsten van de loterij en het filmevent is er een belangrijke basis gelegd voor het succes van School for Justice.

Over MOVIE AND MORE

Movie and More is een jaarlijks fundraising event voor een goed doel, georganiseerd door Soroptimist Club Ede. Tijdens Movie and More wordt ook een loterij georganiseerd om geld in te zamelen en wordt een bijzondere film getoond. Ga voor meer informatie naar de website van Soroptimist Club Ede.

Soroptimist Club Ede

Mondial Waaijenberg Verhuizers is al een aantal jaren sponsor van Soroptimist Club Ede. Wij bevelen sponsoring van harte aan zodat deze stichting haar belangrijke werk kan voortzetten. U kunt de projecten en initatieven van Soroptimist steunen door middel van een donatie op rekeningnummer IBAN: NL29 ABNA 0470 9767 48.

Meer weten over MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers?

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers is MVO een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers vindt u hier.

Publicaties

Ede Stad
Facebook pagina Soroptimistclub