Menu

U gaat verhuizen, maar dan wel graag zonder zorgen!

Iedereen heeft zo zijn/haar eigen wensen rondom de zaken die geregeld moeten worden voor een verhuizing. Dat maakt iedere verhuizing uniek en, zowel zakelijk  als particulier, erg verschillend. Daarom leggen wij gemaakte afspraken vast in een contract.

Van contract tot transportverzekering

Zo kan u ervoor kiezen om uw spullen zelf in te pakken in verhuisdozen, om grote meubels te demonteren en weer te monteren op de nieuwe locatie etc.
Maar u kunt er ook voor kiezen om uw verhuizing gedeeltelijk of volledig uit handen te geven aan de professionele verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers. Net waar u zich plezierig bij voelt.

Het is dan ook belangrijk om uw specifieke wensen vooraf goed door te spreken en de gemaakte afspraken vast te leggen in een contract. Door een contract op te stellen weten beide partijen precies wat ze van elkaar mogen verwachten.

Wanneer u kiest voor Mondial Waaijenberg Verhuizingen dan kiest u automatisch voor een Erkende Verhuizer en voor uw internationale verhuizing houden wij ons aan de Fenex-voorwaarden. U bent dus gegarandeerd van een professionele verhuisorganisatie.Daarnaast is het ook mogelijk om uw inboedel of inventaris (voor bedrijven) via Mondial Waaijenberg Verhuizers te verzekeren, wel zo geruststellend om te weten dat alles goed verzekerd is tijdens transport of wanneer u uw boedel opslaat in een van onze beveiligde opslagloodsen.

Verhuisplannen? Regel het zorgeloos met Mondial Waaijenberg Verhuizers

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden voor uw zorgeloze verhuizing. Vul een offerteformulier in of bel 0318 – 624 555, onze verhuismedewerkers helpen u graag. Daarnaast kunnen zij u meer vertellen over onze contracten, verzekeringen en garantiecertificaten.

Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgeloos verhuizen, voor particulieren en voor de zakelijke markt.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.