Menu

Gastles van Opa Jan

Al weken lang verheugen de kinderen in groep 8 van de Ireneschool in Wageningen zich op een hele speciale gastles voor het project “Verhuizen” die zij samen met de juf gestart zijn. De juf heeft als speciale gast directeur Jan van Santen, van Mondial Waaijenberg Verhuizers, uitgenodigd.

De hele ochtend schieten de nieuwsgierige ogen regelmatig richting het raam van het klaslokaal, benieuwd of er al een grote verhuiswagen door de Rooseveltlaan komt gereden. Rond het middag uur kijken de kinderen dan ook verheugd op als daar Jan van Santen, ook wel bekend als Opa Jan De Verhuizer, aankomt gelopen.

Opa Jan is speciaal uitgenodigd om voor de kinderen van groep 8 van de Ireneschool een speciale gastles te verzorgen. In iets minder dan 2 uur heeft Opa Jan De Verhuizer alles verteld over aardrijkskunde en rekenen, twee vakken die ook veel bij het vak verhuizen worden gebruikt. Want wat komt er allemaal kijken bij het verhuizen binnen Wageningen maar ook naar bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland en wat kost dat allemaal?

De kinderen hebben 2 uur netjes geluisterd naar de verhalen over het verhuizen en vele lastige rekensommen opgelost. Opa Jan vindt dat zo’n prestatie beloont mag worden met…… een grote verhuiswagen!

De dag wordt afgesloten met een groepsfoto voor de verhuiswagen en alle kinderen krijgen een kinderverhuisdoos, kleurboek en een bouwplaat van Mondial Movers als cadeau mee naar huis. Een goede afsluiting van een leerzame dag met Opa Jan De Verhuizer!

[rev_slider slider2]