Menu

In actie voor de Verhuisfamilie

De verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep en vrijwilligers van stichting Present Veenendaal hebben de handen in één geslagen en een verhuizing voor de Verhuisfamilie uitgevoerd.

De Verhuisfamilie, verhuizing belangeloos uitgevoerd

De Verhuisfamilie is één van de initiatieven van Mondial Movers Foundation en is opgericht voor mensen die noodgedwongen moeten verhuizen maar niet de financiële middelen en/of het sociale netwerk hebben om dit te regelen. De verhuizing is geheel belangeloos uitgevoerd.

Mondial Movers Waaijenberg Groep voert geheel belangeloos verhuizing uit voor Verhuisfamilie. In samenwerking met stichting Present Veenendaal

De verhuisfamilie en stichting Present

De Verhuisfamilie wordt gevormd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers [Mondial Movers verhuisbedrijven zijn hierbij aangesloten] en stichting Present [een landelijke vrijwilligersorganisatie]. De vrijwilligers van deze stichting verzorgen het inpakken van de inboedel en de verhuisbedrijven, waaronder Mondial Movers Waaijenberg Groep, brengen de inventaris over. De Verhuisfamilie is er niet alleen om praktische hulp te bieden, maar is er ook om iemand het gevoel te geven dat diegene er niet alleen voor staat. Een verzoek indienen bij De Verhuisfamilie kan via het aanvraagformulier. Stichting Present beoordeelt de aanvraag en kijkt vervolgens of er een Erkende Verhuizer beschikbaar is rond de gewenste verhuisdatum. Bij deze aanvraag werd de hulp ingeschakeld van Mondial Movers Waaijenberg Groep. Met de inzet van vier verhuizers, een verhuiswagen en een verhuislift kon de inventaris efficiënt overgebracht worden naar het nieuwe adres. Vanuit Present waren vrijwilligers aanwezig om ondersteuning te bieden.

Coördinator Wilriek blikt terug …

Na afloop van de verhuisdag blikt Wilrieke van Geresteijn [coördinator bij stichting Present Veenendaal] terug op een geslaagde dag: “De verhuizing was top geregeld. Onverwacht bleek dat er veel meer spullen verhuisd moesten worden dan in eerste instantie was ingeschat. Geweldig fijn dat de medewerkers van Waaijenberg dit op tijd door hadden en hebben geholpen in het vinden van een goede oplossing. Dank daarvoor! Op de dag zelf waren de mannen mooi op tijd en zij hebben werkelijk aan alles gedacht wat nodig is. Samen met enkele vrijwilligers hebben ze die dag alle spullen kunnen verhuizen. Top!” Lees hier de volledige beoordeling en verhuiservaring. Meer over stichting Present vindt u hier.

KSO bij Mondial Movers Waaijenberg Groep

Mondial Movers Waaijenberg Groep is in het bezit van het Keurmerk Sociale Onderneming en heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Voor het Keurmerk Sociale onderneming [KSO] worden de 17 Duurzaamheidsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties aangehouden, die als doel hebben om de wereld te verbeteren en mooier te maken. Thema’s als onderwijs, armoede, economie en klimaat komen aan de orde. SDG 1: ‘geen armoede’. De belangeloze inzet voor het goede doel de Verhuisfamilie past bij dit streven.

Gerelateerd nieuws

Mondial Movers Waaijenberg Groep in actie voor Verhuisfamilie en stichting present Veenendaal in De Rijnpost Mondial Movers Waaijenberg Groep in actie voor Verhuisfamilie op website Mondial Movers
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.