Menu

Uw inboedel opslaan

Wilt u tijdelijk of voor een langere periode uw inboedel opslaan? Mondial Movers Waaijenberg Groep biedt uitkomst! Met ruim 5.000 m2 aan risicoklasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagruimte is er altijd een plek om uw waardevolle bezittingen op te slaan.

Uw inboedel opslaan bij Mondial Movers Waaijenberg Groep

In deze tijd worden huizen steeds sneller verkocht en dat is mooi, maar wat doet u met uw inboedel wanneer de overdracht van uw huidige woning eerder plaatsvindt dan dat u de sleutel van uw nieuwe huis krijgt? Op dat moment kunt u uw inboedel opslaan bij Mondial Movers Waaijenberg Groep. Uw kostbare spullen kunt u met een gerust hart, tijdelijk of voor langere termijn, veilig opslaan in onze opslagfaciliteiten in Ede. Benieuwd naar deze mogelijkheden? Stel uw vraag direct aan één van onze adviseurs.

Stel uw vraag

Uw inboedel opslaan, alleen betalen voor wat u nodig heeft

Wij begrijpen dat u voor het opslaan van uw inboedel alleen datgene wilt betalen voor wat u nodig heeft. Daarom betaalt u voor de opslag van uw inboedel bij Mondial Movers Waaijeberg Groep per week, wel zo plezierig en zo weet u precies waar u aan toe bent. U heeft een opzegtermijn van maximaal één week, zonder tussenkomst van huurcontracten. Wilt u uw inboedel veilig opslaan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 0318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze adviseurs of gebruik onderstaande button en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Tips om uw inboedel tijdens opslag in topconditie te houden

Het opslaan van uw inboedel doen wij met de uiterste zorg. Om uw inboedel tijdens opslag in topconditie te houden hebben wij een aantal handige tips voor u:

  • Kleden/tapijten/kleding dient u van tevoren grondig te reinigen, dit kunt u laten doen door een stomerij (erg kostbaar) of door zelf het kleed goed te stofzuigen en te voorzien van anti motten-strips;
  • Maak de wasmachinetrommel goed droog gemaakt en wrijf de rubbermantel in met talkpoeder;
  • Koel-vries-combinatie/koelkast/diepvriezer schoonmaken en rubbers goed inwrijven met talkpoeder, daarnaast kunt u een beetje gemalen koffie in een koffiefilter doen (deze wel dichtplakken) en in de lade leggen ter voorkoming van vieze geur door vocht;
  • Broodrooster goed schoonmaken en restanten broodkruimels verwijderen;
  • Geen levensmiddelen opslaan ter voorkoming van ongedierte;
  • Geen ontvlambare producten zoals terpentine, wasbenzine, gasflessen opslaan;
  • Geen planten.

Uw inboedel goed verzekerd tijdens opslag

U kunt er ook voor kiezen om uw inboedel tijdens de opslagperiode te laten verzekeren door Mondial Movers Waaijenberg Groep. Voor meer informatie over deze mogelijkheid belt u 0318 – 624 555.

Meer weten over (tijdelijke) opslag van uw inboedel?

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u meer weten over (tijdelijke) opslag van uw inboedel? Vraag een offerte aan. Bel 0318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en de adviseurs van Mondial Movers Waaijenberg Groep helpen u verder.

Offerte aanvragen

Uw inboedel op de juiste manier opgeslagen

Bij Mondial Movers Waaijenberg Groep wordt uw inboedel op de juiste manier opgeslagen: klasse 3 beveiligd, verwarmd, stofvrij en droog. Onze adviseurs geven u graag advies op welke manier uw meubels het beste kunnen worden opgeborgen. Wilt u advies ontvangen? Bel 0318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en stel uw vraag aan één van onze adviseurs.

Stel uw vraag

Inboedel opslaan, uw waardevolle bezittingen blijven in topconditie!

Inboedel opslaan, in de opslagfaciliteiten van ons verhuisbedrijf, betekent concreet dat uw waardevolle bezittingen in topconditie blijven en dat is wel zo plezierig. Elke inboedel is anders. De kosten van opslag zijn afhankelijk van de grootte van de inboedel en de verwachte opslagtermijn. Bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Wat kost inboedel opslaan?

Op de vraag: Wat kost inboedel opslaan? Geven de adviseurs van Mondial Movers Waaijenberg Groep u graag een helder antwoord. Benieuwd naar de kosten van inboedel opslaan? Vraag dan een offerte aan. De adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen voor een offerteopname.

Op basis van deze opname ontvangt u een overzichtelijke offerte en kunt u eenvoudig een keuze maken. Gebruik onderstaande button of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze adviseurs.

Offerte aanvragen

Douanedepot Ede

Mondial Movers Waaijenberg Groep beschikt over een eigen douane-entrepot in Ede. Dat is handig wanneer de vrijstelling bij invoer van uw verhuisgoederen nog niet gereed is, of wanneer uw inboedel vanuit een niet-EU land naar een ander niet EU-land verscheept moet worden. Mondial Movers Waaijenberg Groep bewaart uw persoonlijke goederen veilig in onze douaneloods. Meer weten? Bel en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs of gebruik één van onderstaande buttons en stel uw vraag of vraag direct een offerte aan.

Stel uw vraag

 

 

Offerte aanvragen