Menu

Internationale verhuizing van kluiskasten naar Oostenrijk

Recentelijk hebben onze professionele verhuizers een internationale verhuizing van brandveilige kluiskasten, van Nederland naar Oostenrijk, vlekkeloos uitgevoerd. Deze internationale verhuizing, in opdracht voor Just Eat Takeaway, voldeed aan de hoogste veiligheidsnormen en internationale wet- en regelgeving.

Op de heenreis, van Nederland, via Duitsland naar Oostenrijk, had Mondial Movers Waaijenberg Groep de verantwoordelijke taak om de kluiskasten veilig te vervoeren en te lossen. Het ervaren team van Mondial Movers Waaijenberg concentreerde zich daarbij, naast efficiënt en veilig transport, ook op navigatie over internationale wegen.

Deze samenwerking tussen Mondial Movers Waaijenberg Groep en Just Eat Takeaway gaat verder dan een eenvoudige verhuizing. Elke stap in het proces is met uiterste precisie en met zorg en aandacht doorlopen en uitgevoerd. Dat gaf Just Eat Takeaway het vertrouwen om het vervoer van hun waardevolle goederen uit te besteden aan ons verhuisbedrijf.

Missie in Oostenrijk

Naast het uitvoeren van deze bijzondere internationale verhuizing, had het verhuisteam in Oostenrijk ook een missie voor een andere klant: Het efficiënt laden van 50 kubieke meter aan verhuisgoed. Wat die internationale verhuizing extra speciaal heeft maakt zijn de twee klassieke auto’s die vervoerd moesten worden naar Nederland.

Elk voertuig, een waardevol bezit, is met de uiterste zorg en met aandacht behandeld, verpakt en geladen. Ons verhuisteam begrijpt de unieke waarde van deze auto’s en heeft alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen genomen om deze bolides veilig naar Nederland te transporteren, waar zij hun bestemming in perfecte staat hebben bereikt.

Over ons

In de dynamische wereld van logistiek staat Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep uit Ede bekend om haar toewijding en expertise op het gebied van verhuizen, zowel nationaal als internationaal. Met een bewezen staat van dienst, meer dan 120 jaar verhuiservaring, is geen uitdaging te groot. Door te investeren in deskundigheid, kennis van zaken en de flexibiliteit van onze verhuizers, is Mondial Movers Waaijenberg Groep een onmisbare schakel voor bedrijven die wereldwijd zakendoen.

Mondial Movers Waaijenberg Groep internationale verhuizing Oostenrijk van kluiskasten en klassieke auto's
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.