Menu

Jan van Santen spreekstalmeester tijdens Beursvloer Ede

Tijdens Beursvloer Ede, een initiatief van Malkander en Gemeente Ede, welke gehouden wordt op 14 februari a.s. in Cultura, is Jan van Santen spreekstalmeester.
In 2014 werd de eerste Beursvloer Ede gehouden, een succesvol matchmaking event tussen Maatschappelijke organisaties en ondernemend Ede, waarbij Jan van Santen met veel passie de rol van spreekstalmeester vertolkte en het programma aan elkaar praatte. Deze sleutelrol zit Jan als gegoten en daarom neemt hij met zijn bevlogenheid ook op 14 februari deze rol weer op zich.

Spreekstalmeester Jan van Santen beursvloer Ede 2014
Jan van Santen in actie tijdens beursvloer Ede 2014

Locatie

Locatie: Cultura, Atrium
Adres: Molenstraat 45 te Ede

Programma

Vanaf 15:30 uur: Inloop
Vanaf 16:00 uur: Opening Beursvloer Ede door Burgemeester Cees van der Knaap
Vanaf 16:15 uur: De matchvloer is geopend, vraag en aanbod worden samengebracht
Vanaf 18:00 uur: Netwerken onder het genot van een hapje en een drankje, na bekendmaking van de uitkomsten.

Deelname en aanmelden

Ieder bedrijf en iedere éénpitter kan deelnemen. Deelname aan dit bijzondere maatschappelijke evenement is gratis. Aanmelden is verplicht en kan middels de grote oranje knop ‘Aanmelden’ op de website: www.beursvloerede.nl.

Meer over Beursvloer Ede | Ondernemend Ede vult hulpvragen in van Maatschappelijke organisaties

Voorafgaand worden er door Maatschappelijke organisaties veel verschillende hulpvragen ingediend, die vervolgens door ondernemend Ede ingevuld kunnen worden

Hoe het werkt | Matchmaking tussen Maatschappelijke organisaties en Ondernemers

Op de matchvloer vinden meerdere korte gesprekken plaats tussen de vragers en aanbieders, in de vorm van een speeddate. Tijdens deze korte gesprekken wordt afgetast wat de vrager en de aanbieder voor elkaar kunnen betekenen en of er een match gemaakt kan worden.

De vragende partij biedt een tegenprestatie aan voor het bod van de aanbieder, alles gebeurt met een gesloten beurs. Wanneer er overeenstemming is dan is de match een feit. Begeleiding op de beursvloer, tijdens deze matchmaking, wordt o.a. ook verzorgd door een aantal leden van de Gelderse Kring.

Mocht het gebeuren dat maatschappelijke organisaties geen aanbiedende partij kunnen vinden tussen de deelnemers, dan kunnen ze een beroep doen op de spreekstalmeester Jan van Santen, hij verbindt vanaf het podium partijen aan elkaar.

Deelname aan Beursvloer Ede is zakelijk slim

Door deelname aan dit event laat je zien dat jouw organisatie maatschappelijk betrokken is. Met de uitvoering van jouw maatschappelijke match bouw je aan het imago van je bedrijf, positief voor klantenbinding, maar ook intern heeft dit een gunstig effect op de motivatie van werknemers.

Daarnaast zijn ondernemers vanuit alle business clubs in de regio Ede present, een mooie kans om te netwerken en nieuwe contacten te leggen die op termijn weer leiden tot nieuwe opdrachten. Zakelijk dus zeker slim om deel te nemen.

Voor vragen kun je je richten tot projectleider Angelique Ottens via angelique@beursvloerede.nl / 06-38351304