Menu

Kinderen CNS De Triangel krijgen gastles van Opa Jan de Verhuizer

De kinderen van groep 1 en 2 van CNS De Triangel te Lunteren hebben, in kader van thema bouwen, wonen en verhuizen, een gastles over verhuizen ontvangen van Opa Jan de Verhuizer.

Wat is verhuizen en hoe doe je dat?

Opa Jan de verhuizer voert al jaren verhuizingen uit en kan als geen ander antwoord te geven op de vraag wat is verhuizen. Hij vertelt over hoe verhuizen in het verleden ging, met paard en wagen en over hoe mensen anno 2019 verhuizen, in luxe luchtgeveerde meubelwagens, milieuvriendelijk verhuizen etc..

De kinderen hebben geleerd hoe een verhuisdoos gevouwen moet worden, hoe je spullen inpakt, zodat alles heel blijft tijdens de verhuizing en natuurlijk hoe alles weer uitgepakt moet worden.

Echte verhuisdozen en -kleurboeken

Aan het einde van de les kregen de kinderen echte verhuisdozen om mee te spelen en voor het nodige tekenplezier werden verhuiskleurboeken en potloden uitgedeeld.

MVO bij

In het kader van MVO geeft Opa Jan met veel verve en plezier gastlessen over verhuizen. MVO is voor Mondial Waaijenberg Verhuizers een belangrijke pijler binnen de bedrijfsvoering. Meer weten over MVO of wilt u een gastles verzorgd door Opa Jan? Neem contact op of stuur een e-mail met uw vraag.