Menu

Ditters Makelaars in Ede

Hoi Jan,

Al ruim 10 jaar ben ik NVM Makelaar bij Ditters Makelaars in Ede.

Per jaar mag ik vele kopers en verkopers begeleiden in één van de belangrijkste beslissingen van hun leven: het (ver)kopen van een huis. Wanneer je het huis verkocht of gekocht hebt volgt uiteindelijk de verhuizing.

Van dit laatste aspect zie ik als makelaar natuurlijk weinig, want een woning wordt leeg opgeleverd aan de koper. Dus over de inspanning bij zo’n verhuizing kan ik niet veel zeggen. Maar alles verandert wanneer je zelf als makelaar gaat verhuizen. Samen met mijn vrouw en onze 3 kinderen hadden ook wij een nieuwe woning gekocht.

Mijn eerste gedachte was om zelf de verhuizing te doen. Vrienden inhuren en de boel op een zaterdag van Ede zuid naar Ede noord brengen. Reden: de hoge kosten van het verhuisbedrijf! Mondial Waaijenberg Verhuizers gaf me een andere gedachte. Nadat onze inboedel was geïnventariseerd (alleen de grote spullen) volgde de offerte. De grote verrassing was dat de kosten veel minder waren dan waar ik op rekende! En dan is het gemak van een professionele verhuizer toch wel een pluspunt.

Op vrijdag 28 maart stond de vrachtwagen om 07.50 uur voor onze oude woning met Johan en Joop als verhuizers. Om 11.00 uur was de klus geklaard en stonden alle meubels op de bedoelde plek in ons nieuwe huis. Ze waren zelfs bereid om extra spullen mee te nemen, aangezien er toch nog wat ruimte was in de vrachtwagen!

Vanwege deze persoonlijke ervaring kan ik iedereen aanraden om Mondial Waaijenberg Verhuizers uit te nodigen voor een gesprek over de verhuizing van de inboedel. Het gemak van het niet zelf verhuizen van al die zware spullen, was heerlijk. En net zo belangrijk: om de kosten hoef je het niet te laten!

Hartelijke groet,

Eric van de Peppel
NVM Makelaar-taxateur