Menu

Geslaagde bedrijfsverhuizing voor LABOR Nederland


Woensdag 25 oktober 2017, LABOR gaat verhuizen!

Na veel en zorgvuldig plannen en het treffen van alle voorbereiden staat de verhuizing voor de deur. Letterlijk, in de vorm van een grote verhuiswagen, met een bak en laadklep die zelfs verder dan de eerste verdieping reikt.

Als organisatie hadden wij ons enige zorgen gemaakt, op dit vlak zijn wij wat onervaren, tenslotte verhuis je niet ieder jaar en of alles goed gaat dat is maar zeer de vraag.

Bedrijfsverhuizing, daar komt veel bij kijken

In de aanloop hadden wij al snel in de gaten dat Mondial Waaijenberg Verhuizers B.V. de kennis en ervaring in huis heeft en weet wat er bij een bedrijfsverhuizing komt kijken. Een hele geruststelling.

Verhuizen vraagt een goede voorbereiding

De goede verhuisadviezen en slimme trucs van o.a. projectleider Adrie, voorman Marcel en de verhuismedewerkers, hebben ons enorm geholpen in de aanloop naar dit verhuismoment van ons bedrijf. De medewerkers van Mondial Waaijenberg Verhuizers verstaan hun vak.
We hebben ons laten “leiden” door de adviezen en de mensen van Waaijenberg.

Bedrijfsverhuizing in drie dagen, plezierig en geslaagd

En dan is het zover in alle vroegte staan, op woensdag 25 oktober om 6:30 uur, de verhuizers voor de deur en gaat de eerste verhuisdag van start. Een viertal zeer nette en beleefde vakmensen, die vanaf dat moment duidelijk het voortouw nemen en die precies weten wat te doen en wanneer.
Met de juiste spullen en materialen – goed gereedschap is het halve werk roepen wij als gereedschap leverancier graag – worden werkelijk 50% van de uitdagingen weggenomen.

De verhuizing nam in totaal drie dagen in beslag en het is al met al een prettige ervaring geweest. Verhuizen doen we liever niet meer, maar als het toch moet dan graag wederom met de mensen van Mondial Waaijenberg Verhuizers B.V. in de leidende en uitvoerende rol!

Alle lof voor en dank aan de mannen van Waaijenberg, Jan van Santen en zijn team! De verhuizing van LABOR Internationaal BV is, mede dankzij de inzet van hun professionele team, zeer geslaagd.

René Broekman
CEO LABOR Internationaal BV.

Mondial Waaijenberg Verhuizers verzorgt geslaagde bedrijfsverhuizing voor LABOR Nederland   Mondial Waaijenberg Verhuizers verzorgt geslaagde bedrijfsverhuizing voor LABOR Nederland Mondial Waaijenberg Verhuizers verzorgt geslaagde bedrijfsverhuizing voor LABOR Nederland   Mondial Waaijenberg Verhuizers verzorgt geslaagde bedrijfsverhuizing voor LABOR Nederland