Menu

Referentie verhuizen naar Zweden

Beste mensen van Waaijenberg,

Pas laat wisten wij dat we daadwerkelijk gingen verhuizen. Dat we weg gingen wisten we wel, maar wanneer en hoe of wat, dat had wat voeten in aarde.
Op het laatste moment via internet een enigszins bekende naam gezocht. We kwamen op 3 verhuisbedrijven die langs zouden komen om een offerte te maken. 1 reageerde echter helemaal niet. Waardeloos dus. De ander reageerde wel maar: die dachten zeker dat we miljonair waren of zo.
Bij jullie kregen we op tijd reactie, persoonlijk gesprek en offerte en ook nog eens voor een prijs waar we met open mond naar keken. Dat dit uit kan voor die prijs !!!

Toen de offerte gemaakt werd was nog steeds niet bekend wanneer we precies zouden vertrekken. Wel akkoord gegeven op de offerte en gelukkig waren jullie flexibel om een datum in te passen. Ik geloof 3 weken van te voren werd de datum bekend en het kon ook nog bij jullie!
De dozen kwamen en het inpakken kon beginnen.

De dag voor de verhuizing werd er gebeld. Er was een probleem. Eerst schrokken we, maar eigenlijk was het zo opgelost en het kwam ons nog beter uit ook zo.

De wagen werd vrolijk en goed ingepakt. Er paste geen speld meer bij in. We hadden niet verwacht dat het allemaal mee kon. Daar zaten we dan in een leeg huis. We zouden zondag gaan rijden en de vrachtwagen op maandag.
Wij zouden aankomen op dinsdag en onze spullen op woensdag. Konden we mooi kijken waar alles opgeslagen moest worden.

Na een warme rit zijn wij op tijd gearriveerd. Ook op woensdag was de vrachtwagen keurig op tijd.
Het uitladen verliep soepel, maar erg verhit. (boven de 30 graden). Ook dit was zo gepiept. Hierdoor had Gert nog mooi de tijd om zich op te frissen.

Na gezellig wat gedronken te hebben zat voor Gert zijn taak erop. Hij kon rustig aan de terugreis beginnen.

Gert top werk!!!!!
Ook het inpassen van de datum bij de planning van Waayenberg top!

Wij hebben een prima verhuizing gehad, niets op aan te merken. We gaan hier nooit meer weg, maar hebben we nog een keer een verhuiswagen nodig dan weten we: we vragen weer Waayenberg.

Groetjes en heel erg bedankt.

Claudia Beerta, Richard, Jay & Kyona van Kooten
Järvsand te Zweden