Menu

Een super verhuizing van Badhoevedorp naar Oostenrijk

Alweer 10 jaar geleden verhuisde ik met mijn gezin van Badhoevedorp naar Oostenrijk.

Het was een hele onderneming, deze internationale verhuizing. Het regelen van de juiste documenten, het nieuwe huis in orde maken etc. etc.

Vlekkeloos internationaal verhuizen

Gelukkig werden wij door de Erkende Verhuizer Mondial Waaijenberg Verhuizers volledig begeleid in dit traject en zij zorgden ervoor dat de verhuizing naar onze nieuwe woning vlekkeloos en volgens planning verliep.

Alles was werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Van Het inpakken van het huisraad, het demonteren van de meubels en het transport naar onze woning in Oostenrijk, waar vervolgens alles weer gemonteerd, uitgepakt en ingeruimd werd. De werkwijze van de verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers hebben wij als zeer professioneel en plezierig ervaren. Wij hebben ons geen moment zorgen hoeven maken over dit deel van de voor ons omvangrijke verhuizing.

Vooral onze complimenten aan de chauffeur, ik zie hem nog zo binnen komen met de piano op een steekwagen.
Een super verhuizing was het!

Jan K.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.