Menu

Verhuizen naar Australie (Simone en Nico)

Hallo Joop!

Sorry dat we nu pas beantwoorden! Zag toevallig deze email en ook al is het alweer bijna een jaar geleden, toch leuk om even te beantwoorden!

De verhuizing is heel fijn verlopen, heel erg bedankt voor de hulp! Het was geen makkelijke klus gezien wij zoveel spullen hadden (40ft container).

De jongens hebben heel hard moeten werken. Wij zelf waren ook bekaf na het hele inpak gebeuren, zijn de avond voor vertrek naar een hotel bij het vliegveld gegaan en de volgende ochtend vertrokken naar Melbourne. Het was heerlijk aankomen, we huren een huis van de baas van Nico en ze hadden gezorgd dat er het een en ander al stond aan meubelen en voorzieningen!

Gelukkig kregen wij in September onze spullen en ook Wridgeways heeft heel goed hun best gedaan. Het was heerlijk om alle spullen weer te hebben, maar ook erg veel! Gelukkig hadden we van te voren een lijst gemaakt met dozen die in opslag konden in de dubbele garage. Het huis waar we nu wonen wordt eind dit jaar plat gegooid om een moderne woning neer te zetten. We gaan dus weer verhuizen rond Oktober! Gezien dit een te dure wijk is voor ons, gaan we zo’n 10 kilometer hier vandaan kijken naar een huurwoning. Gelukkig kunnen we dan rustig heen en weer rijden met dozen en hoeft niet alles in een dag klaar!

Mijn oud collega’s uit Oss komen ook naar Melbourne en heb ik ook maar gezegd dat ze jullie moeten uitnodigen, want wij zijn zeer tevreden met de service! In ieder geval bedankt voor alles en hopelijk hebben wij jullie niet meer nodig, maar je weet maar nooit :)! Wij hebben het hier erg goed naar onze zin en Nico is super blij met zijn werk! Ik zoek nog even wat foto’s om op te sturen!

Met vriendelijke groet, Simone en Nico