Menu

Verhuizing van Canada naar Nederland perfect geregeld!

Beste Jan, en van Waaijenberg verhuizingen,

Vandaag, 27 December,  konden we na ruim 10 jaar in Canada gewoond te hebben onze eerste spullen weer bij van Waaijenberg verhuizingen op de locatie Ede ophalen. We werden hartelijk ontvangen door Jan van santen en Peter Roelofsen met een kop koffie en persoonlijke  groet.

Peter had alle douane inklaringen al perfect geregeld. Ook wist Jan nog goed te vertellen dat hij 10 jaar geleden de opname voor onze verhuizing naar Canada bij ons thuis in Erlecom had gedaan. We waren toen al onder de indruk van de vakmanschap en het zorgvuldig inschatten van het aantal dozen en de grote van de benodigde zeecontainer. Bij aankomst destijds in Canada was er, door al het zorgvuldig inpakken van de “van Waaijenberg ploeg”, niets en zelfs geen kerstbal gesneuveld!!!

Als vanzelfsprekend kozen we wederom van Waaijenberg verhuizingen en hebben direct Jan benaderd om alles in gang te zetten. Ook deze verhuizing is weer perfect gegaan en de communicatie was snel en effectief. Ook erg prettig dat de meeste goederen tijdelijk in opslag kunnen blijven totdat we onze definitieve woonplek in Nederland hebben gevonden. Kortom we kunnen van Waaijenberg verhuizingen van harte aanbevelen.

Jan en Peter bedankt!

Hartelijke groet,

Trudie en Frans R