Menu

Verhuizing naar Carrara Italië (Ton en Liz)

Beste Jan,
Zoals beloofd een kort verslag van onze verhuizing naar Italië.
Ook nog de hartelijke groeten aan Adri, Remko, Wisam en Johan.

Ton&Liz.

Na een zoektocht van enkele jaren hebben we eindelijk ons huis gevonden in Italië,in het dorpje Carrara di Fano,ongeveer 10 km. Van de Adriatische zee.
Nu alleen nog de verhuizing.
Via het internet kwamen we in contact met Internationaal Verhuisbedrijf Waaijenberg.

De heer van Santen sr kwam op de afgesproken dag de verhuizing opnemen en na enig rekenwerk kwam hij uit op ongeveer 45 kubieke meter te verhuizen inboedel , dus een 50 m3 verhuiswagen moest volstaan.
28 maart 2014 was het zover.De verhuizers Remko, Wisam en Johan onder leiding van Adri hadden in nog geen 4 uur met grote zorgvuldigheid zonder ook maar iets te beschadigen de inboedel geladen en wat bleek,er was nog 5 m3 ruimte over in de wagen, al met al knap werk.

Dinsdag 1 april zou de verhuiswagen in Carrara zijn. De avond ervoor kregen we een sms’je van Adri met de boodschap dat hij inmiddels op de Brennerpas was en de volgende dag op tijd zou arriveren en zo geschiedde.
Aangezien ons huis aan een smalle weg omhoog ligt en op het terrein bij het huis geen ruimte is om te keren is Adri vanuit Carrara ongeveer 2 km achteruit omhoog gereden en uiteindelijk recht voor de deur aangekomen, vakwerk.

Met behulp van 2 Italiaanse sjouwers en ook nu weer onder deskundige aansturing van Adri de inboedel uitgeladen en voor zover mogelijk op hun plaats gezet.
Al met al was het een perfecte verhuizing.

Wij willen nogmaals de directie en medewerkers van Waaijenberg bedanken, in het bijzonder Adri.
De deskundigheid en vriendelijkheid hebben we bijzonder gewaardeerd.

Wij kunnen eenieder die naar of vanuit het buitenland verhuist aanraden om bij de keuze van een Verhuisbedrijf zeker ook contact op te nemen met Waaijenberg.
Degelijk, deskundig, vriendelijk, kwaliteit dus.

Met hartelijke groet vanuit Italië,
Ton en Liz, Carrara di Fano