Menu

Waaijenberg groep verzorgt verhuizing voor mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking

Rondom de verhuizing van 24 cliënten met lichamelijke en verstandelijke beperkingen komen heel veel zaken kijken. Als eerste is het zaak een verhuizer te vinden die begrip heeft voor de cliënt en de eisen die hij of zij eventueel kan stellen.
In het contact met Siza en de cliënten heeft Waaijenberg niets anders dan geduld, inzicht en expertise getoond. De grootste opluchting was dat Waaijenberg de voorbereiding omtrent de verhuizing voor zijn rekening nam, en ons inzicht en informatie gaf over alles waar wij aan moesten denken.

Alles ging volgens afspraak en was afgestemd op de behoefte van onze cliënten en van ons als locatie. Door de deskundigheid van de projectleider waren wij voorbereid op elk detail.
Ook de verhuizing verliep georganiseerd en soepel. De mannen waren nooit te beroerd om iets extra’s te doen en gingen vakkundig te werk.
Veranderingen in de planning of zaken die anders verliepen waren geen probleem en werden direct en zonder klagen opgepakt.

Al met al een zeer prettige ervaring die het vertrouwen dat wij in Waaijenberg hadden meer dan bevestigd heeft!

Met vriendelijke groet,

Sanne Buiter

Waaijenberg Groep verhuist bewoners van Siza, gespecialiseerd in zorgverhuizing
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.