Menu

Kleuters Koningin Beatrix krijgen gastles van Opa Jan de Verhuizer

In de komende zomervakantie verhuist de hoofdlocatie van CNS-basisschool Koningin Beatrix uit Ede tijdelijk naar een andere locatie. Om de kinderen van groep 1 en 2 een idee te geven wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken heeft Opa Jan de Verhuizer een gastles over verhuizen verzorgd.

Wat is verhuizen en hoe doe je dat?

Opa Jan de verhuizer helpt mensen, bedrijven en scholen al jaren om vlekkeloos te verhuizen. Hij is dan ook de uitgelezen persoon om antwoord te geven op de vraag; Wat is verhuizen en hoe doe je dat?

Hij vertelt over hoe verhuizen in het verleden ging, met paard en wagen en over hoe mensen anno 2021 verhuizen, in luxe luchtgeveerde meubelwagens, milieuvriendelijk verhuizen etc.

De kinderen hebben geleerd hoe je een verhuisdoos vouwt, hoe je spullen inpakt, zodat alles heel blijft tijdens de verhuizing en natuurlijk hoe alles weer uitgepakt moet worden.

Verhuisdozen, verhuiswagen en -kleurboeken

Aan het einde van de les kregen de kinderen echte verhuisdozen om mee te spelen en hebben ze een kijkje genomen in de verhuiswagen van Opa Jan. Voor het nodige tekenplezier deelde Opa Jan verhuiskleurboeken en potloden uit.

MVO

In het kader van MVO geeft Opa Jan met veel verve en plezier gastlessen over verhuizen. MVO is voor Mondial Movers Waaijenberg Groep een belangrijke pijler binnen de bedrijfsvoering. Meer weten over MVO of wilt u een gastles verzorgd door Opa Jan? Neem contact op of stuur een e-mail met uw vraag.