Menu

Kunstverhuisdoos 2018

De kunstverhuisdoos 2018 is nu beschikbaar. Ieder jaar wordt er door Mondial Movers aan een kunstenaar gevraagd om een verhuisdoos te ontwerpen. De kunstenaar krijgt hierbij volledige ontwerpvrijheid. Het ontwerp wordt vervolgens gedrukt op de kunstverhuisdoos van het jaar. Doel van deze unieke verhuisdoos is te onderstrepen dat een verhuisdoos meer voor de wereld kan betekenen dan alleen de normale dagelijkse opbergfunctie. De kunstenaars laten de verhuisdoos een eigen verhaal vertellen. Een verhaal dat gebruikers integreert, inspireert of zelfs kan verbazen.

Kunstverhuisdoos van het jaar 2018

Illustrator en cartoonistRonald Oudman, (www.studiodegarnaal.nl), heeft de kunstverhuisdoos van het jaar 2018 ontworpen en het resultaat mag er zijn! ‘positiviteit’ staat centraal in het verhuisverhaal dat uitgebeeld wordt op de doos. Verhuizen mag dan stressvol zijn, uiteindelijk komt alles goed. Vol energie aan mensen aan de slag, het huis wordt leeggeruimd en de inboedel wordt naar de nieuwe woning verhuisd. Daar blijkt de stapel verhuisdozen hoger te zijn dan de woning die betrokken gaat worden. Toch gaan ze met een big smile door met de verhuizing, want ze weten dat uiteindelijk alles goed komt.

De eerste kunstverhuisdoos werd in 2013  door Mondial Movers gelanceerd. Mondial Movers sponsort kunst en kunstuitingen gerelateerd aan de branche of het bedrijf.

Vlekkeloos verhuizen met de kunstverhuisdoos

Er is een gelimiteerde oplage van de deze kunstverhuisdoos beschikbaar. Totaal worden er 20.000 exemplaren gefabriceerd en verspreid over de vestigingen van Mondial Movers. Wilt u vlekkeloos verhuizen en gebruik maken van een mooi geïllustreerde kunstverhuisdoos tijdens uw verhuizing?

Mondial Waaijenberg Verhuizers biedt u nu de unieke kans. Neem contact op met een van onze medewerkers op 0318 – 624 555, of zend een e-mail naar info@waaijenberg.nl.

Gelimiteerde oplage en op = op.

Vlekkeloos verhuizen begint bij Mondial Waaijenberg Verhuizers en deze uniek kunstverhuisdoos 2018