Menu

miMakker Tobi vermaakt bewoners Quarijn

Begin juni heeft miMakker Tobi de bewoners van zorginstelling QuaRijn te Doorn vermaakt. Zijn optreden, mede mogelijk gemaakt door Mondial Movers Waaijenberg Groep en Mondial Movers Foundation, vond plaats tijdens de zorgverhuizing en heeft voor de nodige afleiding gezorgd.

Piet van de Wal, CEO Mondial Waaijenberg Groep:

“Het is ontzettend fijn en waardevol dat we de bewoners van QuaRijn op deze manier afleiding hebben kunnen bieden. Een zorgverhuizing heeft veel impact op bewoners. Het is van wezenlijk belang om dit soort verhuizingen zo rustig mogelijk uit te voeren en begrip te hebben voor emoties van cliënten. miMakker Tobi weet precies hij de doelgroep kan raken en hij heeft de bewoners een fijne tijd bezorgd. De foto geeft een mooi beeld van deze dag.”

Zorgverhuizing QuaRijn

De zorgverhuizing voor QuaRijn is uitgevoerd door het team van zorgverhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep. In totaal zijn er 34 bewoners verhuisd naar verschillende locaties in Doorn. De spullen van deze bewoners zijn zorgvuldig ingepakt en gedemonteerd en op de nieuwe locaties weer uitgepakt en gemonteerd. Ook familieleden en vrijwilligers hebben tijdens deze dag meegeholpen, dat was erg fijn.

Dit soort verhuizingen heeft veel impact op bewoners en kan de nodige onrust veroorzaken. Een gespecialiseerde zorgverhuizer, zoals Mondial Movers Waaijenberg, weet hoe je een intensieve verhuizing als deze op een zo rustig mogelijke manier in goede banen leidt.

De zorgverhuizers van ons verhuisbedrijf hebben een opleiding tot zorgverhuizer afgerond. Zij weten hoe een zorgverhuizing gepland moet worden en kunnen inspelen op de behoeften en het gedrag van cliënten.  Hier leest u meer over onze aanpak.

KSO en MVO

De inspanningen van miMakker Tobi zijn in lijn met het KSO- (keurmerk sociale onderneming) en MVO-beleid van Mondial Movers Waaijenberg Groep. Wij ondersteunen maatschappelijke initiatieven met een sociale impact. Lees hier meer.

Over Quarijn

Quarijn is expert in ouderendienstverlening en richt zich op wonen, welzijn en zorg voor senioren in de regio Utrecht. Deze zorginstelling heeft een aantal nieuwe panden gebouwd, waar de 34 bewoners in juni naar toe konden verhuizen.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.