Menu

Mondial Waaijenberg ontvangt pluim voor bibliotheekverhuizing

Het IBTS Centre Amsterdam Library heeft een nieuwe locatie in Amsterdam gevonden. Dit betekende dat de collectie naar het nieuwe pand verhuisd moest worden en IBTS nam contact op met Mondial Waaijenberg Verhuizers. In oktober 2017 was het zover, na enige voorbereidingen werd de grootschalige verhuizing van boeken en de inventaris naar de nieuwe bibliotheek uitgevoerd. Voor deze bibliotheekverhuizing ontvingen de verhuizers van Mondial Waaijenberg een dikke pluim van het IBTS Centre Amsterdam Library!

Bibliotheekverhuizing, zo werkt dat bij Mondial Waaijenberg

Een bibliotheek verhuizen is geen dagelijkse kost, daar komt de nodige kennis en ervaring bij kijken, kennis die Mondial Waaijenberg Verhuizers, Erkende Verhuizer, ruimschoots in huis heeft. Daarnaast hebben wij diverse bibliotheekverhuizingen verzorgd, dit dient met de grootste zorg te gebeuren.

Een gespecialiseerd verhuisteam pakt bibliotheekverhuizingen zorgvuldig aan en zij maken o.a.:

  • een inventarisatie van de te verhuizen boeken en objecten;
  • een haalbare planning en zij bereiden uw verhuizing zorgvuldig voor;
  • gebruik van het juiste verpakkingsmateriaal, zodat de boeken optimaal beschermd zijn tijdens transport;
  • gebruik van luchtgeveerde meubelwagens voor een veilig transport van de bibliotheekboeken en inventaris naar de nieuwe locatie.

Inrichten bibliotheek op de nieuwe locatie

Het behoort ook tot de mogelijkheden om de inrichting van uw nieuwe bibliotheek op vakkundige en zorgvuldige wijze uit te laten voeren door het gespecialiseerde verhuisteam van Mondial Waaijenberg.

“Ik werk nu inmiddels al bijna een week in mijn prachtige nieuw ingerichte bibliotheek, die vakkundig en met veel zorg is ingeruimd door Mondial Waaijenberg Verhuizers.”

Pieter van Wingerden – IBTS Centre Amsterdam Library

Bibliotheekverhuizing op internationaal niveau?

Ook dit verzorgt Mondial Waaijenberg Verhuizingen graag voor u. Zo hebben wij o.a. in 2014 een internationale bibliotheekverhuizing vanuit Praag Tsjechië naar Amsterdam mogen verzorgen voor het IBTS Centre Amsterdam Library.

Meer weten over een bibliotheekverhuizing?

Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft veel ervaring met de grootschalige verhuizing van boeken. Doordat we diverse bibliotheken hebben verhuisd, kennen we de grote zorg die hierbij komt kijken. Met gespecialiseerde medewerkers helpt de Mondial Waaijenberg Groep u graag bij de verhuizing van uw bibliotheek.

Onze verhuisadviseur maakt met u een haalbare planning en zorgt voor een nauwkeurige voorbereiding. Zo hoeft u de bibliotheek geen moment langer dan nodig te sluiten. Benieuwd naar een offerte of een gesprek met onze verhuisadviseur? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.