Menu

Mondial Waaijenberg: samenwerking bekrachtigd in overeenkomst


Afgelopen week heeft Mondial Waaijenberg Verhuizers een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst getekend met Mondial Movers. De kwaliteit voor de toekomst wordt hiermee gewaarborgd. Mondial Movers bestaat uit totaal 28 vestigingen, door heel Nederland.

In 2006 werd de eerste samenwerkingsovereenkomst tussen Mondial Movers en de lokale vestigingen opgesteld. Eerder dit jaar is die overeenkomst uitgebreid onder de loep genomen en verbeterd, zodat deze weer toekomstbestendig is. In het document staan onder meer afspraken over de manier waarop klanten kunnen profiteren van de samenwerking tussen de vestigingen en hoe de herkenbare huisstijl uitgedragen moet worden.

Jan van Santen, directeur van Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft de overeenkomst ondertekend tijdens een bezoek aan de MöLo.  Bij dit officiele moment waren alle directeuren van de Mondial vestigingen aanwezig.

De MöLo  is een beurs gehouden in het Duitse Kassel. Deze beurs stond geheel in het teken van transport en logistiek. Zo werden onder meer innovatieve technieken voor het verhuizen van piano’s gedemonstreerd. Tevens waren de nieuwste verhuisliften en traplopers te zien.

Mondial Movers en de 28 lokale vestigingen staan bekend als ‘de vriendelijke verhuizer’. Daarnaast is Mondial Movers koploper op het gebied van duurzaam verhuizen.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.