Menu

Mondial Waaijenberg Verhuizers in actie voor DORCAS


Op zaterdag 5 november werd in Amersfoort de DORCAS Voedselactie gehouden.
Stichting DORCAS organiseerde deze landelijke voedselactie voor de 21e keer op rij.
Op ruim duizend locaties in Nederland, in supermarkten, kerken en scholen, zamelen duizenden vrijwilligers samen met consumenten voedsel en geld in voor de allerarmsten in Oekraïne, Moldavië, Albanië en Roemenië.

Voedselpakketten voor kwetsbare mensen in het Oostblok

Met de steun van veel supermarkten, vrijwilligers en particulieren is voedsel ingezameld waarvan voedselpakketten worden samengesteld.
Deze voedselpakketten zijn bestemd voor kwetsbare mensen in het Oostblok.

Waaijenberg Verhuisers stelt belangeloos verhuiswagen en chauffeur ter beschikking

Een mooi initiatief, daarom heeft Mondial Waaijenberg Verhuizers, geheel belangeloos, een verhuiswagen en chauffeur ter beschikking gesteld om deze pakketten af te halen bij diverse supermarkten te Amersfoort. Wij willen Johan, onze chauffeur, hartelijk bedanken dat hij zich in zijn vrije tijd heeft ingezet voor dit goede doel.

745 Voedselpakketten verzameld

Mede dankzij het beschikbaar gestelde vervoer zijn er 745 voedselpakketten verzameld in Amersfoort. Dat betekent dat 745 gezinnen met deze actie geholpen worden.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.