Menu

Mondial Waaijenberg Verhuizers bereikbaar via WhatsApp

Vanaf heden is Mondial Waaijenbergbereikbaar via WhatsApp. Zo kunt u ons eenvoudig en direct vragen stellen over uw particuliere en/of zakelijke verhuizing en (tijdelijke) beveiligde opslag voor uw inboedel of kantoorinventaris. Via het telefoonnummer 06-11804909 is deze gratis WhatsApp berichtendienst voor u beschikbaar.

Snel antwoord

Met deze dienst kunt u op een laagdrempelige manier uw verhuisvragen stellen en ontvangt u snel antwoord van Mondial Waaijenberg Verhuizers. Naast Whatsapp kunt u uw vraag uiteraard ook per e-mail stellen, bellen met één van onze medewerkers of een contactformulier invullen via de website.

Goed bereikbaar

Mondial Waaijenberg Verhuizers vindt het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor haar klanten, daarom bieden wij deze onderscheidende service aan onze klanten aan. Want wat is er makkelijker en sneller om een berichtje met je mobiele telefoon te sturen? De verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers pakken uw vraag op en voorzien u van een antwoord.

WhatsApp service| Hoe werkt het?

  1. Binnen WhatsApp maakt u een nieuw contact aan en u voert het WhatsApp telefoonnummer van Mondial Waaijenberg Verhuizers in – 06-11804909.
  2. Stuur uw bericht via WhatsApp.
  3. De WhatsApp service van Mondial Waaijenberg Verhuizers beantwoordt uw verhuisvraag tijdens werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur.
  4. Het mobiele telefoonnummer wordt alleen gebruikt om WhatsApp-berichten te verzenden, bellen of sms’en en het beantwoorden van groepsgesprekken is niet mogelijk.
  5. Alleen individuele WhatsApp-gesprekken worden beantwoord.
  6. Er wordt geen privacygevoelige informatie via WhatsApp verstuurd.
  7. Vanzelfsprekend beantwoordt de berichtenservice van Mondial Waaijenberg Verhuizers uw vraag zo snel mogelijk.

Vlekkeloos verhuizen begint met WhatsApp service van Mondial Waaijenberg Verhuizers.