Menu

Mondial Waaijenberg Verhuizers is genomineerd!


Het tromgeroffel is begonnen…Met gepaste trots mag Mondial Waaijenberg Verhuizers u melden dat wij genomineerd zijn voor ondernemer van het jaar 2017, categorie MKB en Detailhandel. Op maandag 23 oktober aanstaande, tijdens het Business Event van de Gemeente Ede wordt bekend gemaakt wie de winnaar is. Het is dus nog even spannend.

Dankbaar voor de nominatie

Deze nominatie betekent veel voor ons. Erkenning van waar Mondial Waaijenberg Verhuizers voor staat. Waardering voor de inzet van ons personeel, professioneel, klantvriendelijk en met kennis van zaken, in de begeleiding en uitvoering van verhuizingen van particulieren en projectverhuizingen voor de zakelijke markt, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Ook het klaar staan voor minderbedeelden in onze maatschappij en de inzet voor diverse verenigingen in de regio, MVO, is niet onopgemerkt gebleven. Een voor ons belangrijk onderdeel binnen de bedrijfsvoering, want de maatschappij dat zijn wij!

Het Business Event

Wilt u graag komen naar het Business Event van de Gemeente Ede?
De 13e editie van dit Business Event vindt plaats op maandag 23 oktober a.s. in De Reehorst.

Na de professionele bedrijfsfilms, flitsende interviews en inspirerende ondernemersverhalen worden de winnaars bekend gemaakt en is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken en de genomineerden te feliciteren.

Organisatie Network Business Events informeert belangstellenden via de website www.businesseventede.nl en via social media: facebook.com/businesseventede of twitter: @NBEnu #BEE17. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.nbe.nu