Menu

Mondial Waaijenberg Verhuizers sponsor Zorgbus De Herbergier

Op 7 november jl. is Zorgbus De Herbergier op feestelijke wijze onthult en in gebruik genomen door Stichting Mobiliteit Voor Iedereen.  Mondial Waaijenberg Verhuizers is een van de sponsoren van deze bus.

Voor wie is Zorgbus De Herbergier

De zorgbus is gratis beschikbaar voor kwetsbare en zorgafhankelijke ouderen en dat is hard nodig.
Door bezuinigingen en grote veranderingen kan deze steeds groter wordende groep ouderen niet of nauwelijks deelnemen aan belangrijke sociale activiteiten en daar komt met deze bus verandering in.

Met De Herbergier kan deze groep mensen van en naar verschillende dagactiviteiten vervoerd worden en worden zij uit hun isolement gehaald.

De voorbereiding

In de maanden voorafgaand aan de officiële ingebruikname van De Herbergier is er door een speciale projectgroep van Stichting Mobiliteit Voor Iedereen en veel vrijwilligers keihard gewerkt om de Zorgbus te realiseren. Het eindresultaat mag er zijn!

MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers is MVO een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers vindt u hier.