Menu

Netwerkbijeenkomst 0318Samen | On the move


Op dinsdag 23 mei jl. opende Mondial Waaijenberg Verhuizers haar deuren voor netwerkclub 0318 samen.

Ondernemers en leidinggevenden werden warm verwelkomd door Jan van Santen, directeur Mondial Waaijenberg Groep. Tijdens deze netwerkbijeenkomst kregen alle aanwezigen de unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen en meer te weten te komen over verhuizen, opslag en warehousing.

Jan van Santen gaf een presentatie en nam de toehoorders mee in de geschiedenis en bovenal de geheimen van het zakelijk succes. Een verhuisbedrijf, al meer dan een eeuw ‘on the move!’

Vanuit meerdere vestigingen worden dagelijks zakelijke en particuliere verhuizingen, zowel lokaal, nationaal alsook internationaal verzorgd.

De Waaijenberg Groep heeft ruim 12.500 m2 aan beveiligde opslagloodsen. Zo biedt de organisatie haar klanten de mogelijkheid om boedel, kantoorinventaris en archieven etc. tijdelijk of voor een langere periode beveiligd op te slaan.

Na een rondleiding door het bedrijf werd er, onder het genot van een hapje en een drankje, nog lang genetwerkt. Al met al een geslaagde netwerkavond.

Mondial Waaijenberg Verhuizingen bedankt alle belangstellenden voor hun aanwezigheid en de mooie reacties die wij mochten ontvangen, zowel tijdens deze avond alsook op Twitter.