Menu

Nieuwe eigenaar voor Mondial Waaijenberg te Ede

Eindelijk mag het grote nieuws gedeeld worden: Na maanden van voorbereidingen is  Piet van der Wal nu officieel eigenaar van verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg te Ede. Hiermee gaat een grote wens van Piet in vervulling.

Handtekening bij notaris, overname is officieel

Na een bezoek aan de notaris en het plaatsen van de nodige handtekeningen op de overnamedocumenten heeft hij het stokje overgenomen van Jan van Santen. Jan blijft directeur van Mondial Oostland Verhuizingen en zal zich volledig gaan richten op onze zustervestiging in Kolham, Groningen.

Nieuwe eigenaar voor Mondial Waaijenberg

Jan van Santen was al jaren eigenaar van Mondial Waaijenberg en Mondial Oostland. Hoewel het nog even duurt, komt de pensioendatum voor Jan langzaam dichterbij. Daarom besloot hij opzoek te gaan naar iemand die passie heeft voor het vak, de kennis en capaciteiten in huis heeft en de verhuisgroep wilde overnemen.

Hart ligt bij verhuizen

Jan vond in Piet van der Wal de persoon die volledig matcht binnen het profiel. Vervolgens nam hij polshoogte of Piet interesse had om Mondial Waaijenberg Verhuizers over te nemen. Piet van der Wal is een bekend gezicht binnen de Mondial Groep: na 18 jaar werkervaring bij Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen is hij sinds vorig jaar werkzaam bij Mondial Waaijenberg Verhuizers. In de afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een allround verhuisspecialist. Zijn hart ligt bij verhuizen en de kans om eigenaar te worden van ons Erkende verhuisbedrijf heeft hij direct met beide handen aangegrepen.

Piet van der Wal (links) nu eigenaar van Mondial Waaijenberg te Ede. Jan van Santen (rechts) directeur Mondial Oostland Verhuizingen te Kolham

Service en kwaliteit | vlekkeloos verhuizen

Aan de service en kwaliteit van onze organisatie verandert er niks. Onze professionele verhuizers staan klaar om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen, zoals u al meer dan 120 jaar van ons gewend bent.

Over Mondial Movers

Mondial Waaijenberg Groep maakt onderdeel uit van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers. Het samenwerkingsverband bestaat uit 19 Erkende verhuisbedrijven met in totaal 25 vestigingen in Nederland. Mondial Movers werkt onder de slogan ‘de vriendelijke verhuizer’, waarmee onder meer gerefereerd wordt aan een milieuvriendelijke bedrijfsvoering.