Menu

Onderbouwlocatie Koepelschool is verhuisd

In de zomervakantie is de onderbouwlocatie (de groepen 1 t/m 4) van de Koepelschool verhuisd naar de Anton Mauvestraat 10A in Ede. Gezien haar kennis en ruime ervaring in schoolverhuizingen heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep de opdracht ontvangen om deze verhuizing uit te voeren.

Foto: Alexander Wieringa

Verhuizing onderbouwlocatie Koepelschool Ede

De verhuizing van de onderbouwlocatie van de Koepelschool uit Ede is in de laatste vakantieweek uitgevoerd. Daarbij is de inventaris, met o.a. veel kasten, tafels en stoelen verhuisd. Voor een veilig transport naar de nieuwe locatie zijn de luchtgeveerde meubelwagens van Mondial Movers Waaijenberg Groep ingezet.

Peuteropvang en BSO de Regenboog

Peuteropvang en BSO de Regenboog zijn tegelijkertijd verhuisd naar de Anton Mauvestraat. Op deze manier wordt een intensievere samenwerking mogelijk en worden de ontwikkelingskansen van kinderen vergroot.

Op woensdag 26, donderdag 27 en vrijdagmorgen 28 augustus zijn de lokalen en overige ruimtes ingericht en gebruiksklaar gemaakt. Op vrijdagmiddag 28 augustus konden de leerlingen en hun ouders een kijkje komen nemen in de nieuwe school.

Verhuizen basisschool

Om een basisschool vlekkeloos te laten verhuizen is het belangrijk om alles voorafgaand aan de verhuizing goed af te stemmen en vast te leggen. Met die reden heeft de projectleider van Mondial Movers Waaijenberg Groep, samen met het team van de Koepelschool, de wensen en eisen geïnventariseerd. Op basis daarvan is een draaiboek en planning opgesteld en is ook deze schoolverhuizing soepel verlopen.

Onderwijsinstelling verhuizen?

Gaat uw onderwijsinstelling verhuizen en informeer naar de aanpak van Mondial Movers Waaijenberg Groep. Onze verhuisadviseurs staan voor u klaar. Neem contact op voor het inplannen van een afspraak of vraag direct een verhuisofferte aan.

Gerelateerd nieuws
Ede Stad: Onderbouwlocatie koepelschool verhuist

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.