Menu

Piano verhuizen?


Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft als geen ander verstand van het verhuizen van piano’s en vleugels. Toen pianofabriek Rippen nog bestond was Mondial Waaijenberg Verhuizers de huistransporteur voor het nationaal en internationaal transport van piano’s en vleugels van deze producent.

Optimale bescherming tijdens transport

Onze opgeleide verhuizers gebruiken de juiste materialen om de muziekinstrumenten optimaal beschermd te verpakken. Uiteraard gebeurt dit met aandacht en op professionele wijze.

Daarnaast maken wij gebruik van luchtgeveerde meubelwagens. Deze combinatie van ingrediënten zorgen voor optimale omstandigheden tijdens transport.

Piano of vleugel verhuizen vanuit of naar een flat of appartementencomplex?

Geen probleem. De verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers maken op dat moment gebruik van een kraan, of andere hulpmiddelen die nodig zijn, om uw piano of vleugel veilig te verhuizen vanaf of naar een hoger liggende verdieping.

Waarom Mondial Waaijenberg Verhuizers voor de verhuizing van uw piano of vleugel?

Wanneer u kiest voor Mondial Waaijenberg Verhuizers dan bent u ervan verzekerd dat uw piano of vleugel heel en in goede staat aankomt, zowel in uw nieuwe woning of bijvoorbeeld in de concertzaal waar u uw pianoconcert geeft.

Neem contact op met één van onze medewerkers, bel 0318 – 624 555 en informeer naar de mogelijkheden, of vraag een offerte aan.