Menu

Popup Festival 2018 Ede

In het weekend van 25 t/m 27 mei a.s. is in het centrum van Ede de vierde editie van het spectaculaire Popup Festival 2018 Ede. Zo’n 40 acts zullen ‘oppoppen’ op alle mogelijke en onmogelijke plekken om het publiek uit het niets te verrassen met theater, dans, kunstinstallaties, muziek etc.

Opening van het Popup Festival

Op 25 mei a.s. van 19.00 uur tot 20.00 uur vindt op het Bevrijdingsplein in Ede (tegen over Mc Donalds) de officiële opening van het Popup Festival plaats.

Jan van Santen, directeur van Waaijenberg Verhuizers BV en sponsor van het festival, opent op ludieke wijze het Popup Festival en onthult een kunstwerk.

Aansluitend geven o.a. een operazangeres en een aantal spectaculaire theateracts een voorstelling. Dit vindt plaats op en rondom een stoel van 3 meter hoog, deze stoel is speciaal voor het Popup Festival ontwikkeld.

Op de website van het Popup Festival vindt u meer informatie over het festival en het programma van Popup Festival 2018.

Bouw 3 meter hoge stoel

De 3 meter hoge stoel die tijdens het festival op het bevrijdingsplein staat en gebruikt wordt voor diverse acts is gebouwd in de opslagloodsen van Mondial Waaijenberg Verhuizers.

Arno Setz, initiatiefnemer van het Popup Festival, kwam via het Cultuurfonds Ede  in contact met Jan van Santen. Arno was op zoek naar ruimte waarin hij een 3 meter hoge stoel kon gaan bouwen en Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft ruim 5.000 m2 aan beveiligde opslagloodsen, dus de match was snel gemaakt.

Belangeloos beschikbaar stellen van ruimte

Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft de ruimte volledig belangeloos beschikbaar gesteld, zodat Arno en zijn team de stoel kon gaan bouwen. HSR pallets heeft de pallets aangeleverd die in de stoel verwerkt zijn.

MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers is MVO een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers vindt u hier.