Menu

Radio10 DJ Lex Gaarthuis verhuisd

De verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep hebben afgelopen maand Radio10 DJ Lex Gaarthuis verhuisd. Tijdens de avondshow ‘Laat Met Lex!’ bedankt Lex onze verhuismedewerkers voor de getoonde inzet tijdens deze verhuizing.

Wat Lex als erg plezierig ervaren heeft is; onze nette manier van werken, dat er wordt meegedacht en dat wij voorzichtig omgegaan zijn met zijn spullen.

Wij vinden het fijn dat Lex zo tevreden is over de werkwijze van onze verhuizers en wij wensen hem veel woonplezier toe in zijn nieuwe woning.

Over DJ Lex Gaarthuis

Op zijn tiende begon Lex Gaarthuis met het maken van radio, toen nog vanuit zijn kamer en op cassettebandjes. Vanaf zijn zestiende ging hij aan de slag bij Super FM in Velsen en waren zijn programma’s ook op de lokale televisie te zien. In de daaropvolgende jaren draaide Lex bij AB-Radio, Radio Beverwijk, BeatRadio.nl en Beat FM. Hij voerde diverse productiewerkzaamheden uit en zijn stem was regelmatig te horen in jingles en commercials.

Lex maakte in 2004 de overstap naar Baja Radio. Nadat Baja Radio stopte pakte hij zijn studie weer op en startte Lex het internetstation Radio Just4U, waar hij verschillende programma’s presenteerde en w programmadirecteur was. In 2006 ging Lex werken voor de landelijke radio en vanaf 2016 begon hij bij Radio10, waar hij u te horen is tijdens het avondprogramma Laat met Lex (21:00 – 00:00 uur)

Verhuizen met Mondial Movers Waaijenberg Groep

Dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt en u tevreden bent vinden wij als Erkende Verhuizer erg belangrijk. De verhuismedewerkers van Mondial Movers Waaijenberg Groep gaan zuinig om met uw kostbare bezittingen. Zij verhuizen uw inboedel met zorg en aandacht naar uw nieuwe woonadres. Meer weten over verhuizen met Mondial Movers Waaijenberg Groep? Bel +31 (0)318 – 624 555 of vraag vandaag nog een offerte aan.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Gerelateerd nieuws

Mondial Movers: Radio-dj bedankt verhuisteam Mondial Waaijenberg Groep