Menu

Samenwerking met Stichting Present Ede


Stichting Present Ede en Mondial Waaijenberg werken regelmatig met elkaar samen om verhuizingen te verzorgen van particulieren te Ede, . Denk bijvoorbeeld aan mensen die te maken hebben met armoede, die een slechte gezondheid hebben of die in een sociaal isolement verkeren.

Zorgeloos verhuizen mogelijk gemaakt door vrijwilligers

Present Ede stelt vrijwilligers ter beschikking die de cliënten helpen met het inpakken van de dozen. Mondial Waaijenberg Verhuizers stelt hiervoor de verpakkingsmaterialen, de verhuiswagen en één of meerdere vakbekwame verhuizers ter beschikking. Zo kunnen we deze mensen optimaal helpen en worden zij in staat gesteld om zorgeloos te verhuizen naar hun nieuwe woonruimte.

Vangnet

Met deze samenwerking en met De Verhuisfamilie, een initiatief van Mondial Movers, vormen wij een vangnet voor deze groep mensen binnen de regio Ede en omstreken.

Over Stichting Present

Present gelooft dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. De kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen is voor veel mensen (te) groot. Er is een brug, een verbindende schakel nodig. Stichting Present wil die schakel zijn.

MVO

Lees hier meer over wat MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers betekent.

De maatschappij dat zijn wij!