Menu

Zorgverhuizingspecialist

Mondial Waaijenberg Groep is specialist in zorgverhuizingen.

En dat ben je niet zomaar.

Dit soort verhuizingen zijn een stuk complexer dan een particuliere verhuizing. Zowel in de voorbereiding alsook in de uitvoering.

Waarom? Naast het inpakken, plannen en transport van inboedel, kantoormeubilair en medische apparatuur, naar een nieuwe locatie, dient er met name rekening gehouden te worden met de bewoners. Vaak mindervalide en/of zieke mensen, of mensen met een verstandelijke beperking. Het is dan ook erg belangrijk om medewerkers, bewoners en mantelzorgers goed te informeren over hoe de verhuizing gaat verlopen en rekening te houden met de mogelijkheden en eventuele beperkingen.

In voorbereiding op zo’n zorgverhuizing geef ik dan ook altijd een presentatie, waarin ik per stap duidelijke uitleg geef over de verhuizing. Zo weet men precies wat men kan verwachten en staat men niet voor complete verrassingen.

Zorgverhuizing. Presentatie Jan van Santen directeur Mondial Waaijenberg Groep
Hier geef ik een presentatie aan zorggroep ENA, Huis in de wei te Scherpenzeel.

Daarnaast is het belangrijk dat je het gedrag van bewoners begrijpt en dat je hierop kunt inspelen. Daarom zijn de medewerkers van Mondial Waaijenberg Groep opgeleid tot zorgverhuizer.

Ons doel, de verhuizing vlekkeloos laten verlopen, voor zowel bewoners en personeel!