Menu

Speelgoededoelendoos kinderen in armoede steunen

Mondial Movers Waaijenberg Groep geeft de Speelgoededoelendoos mee aan gezinnen die gaan verhuizen. Met de Speelgoededoelendoos kunt u speelgoed inzamelen en gezinnen en kinderen in armoede steunen en blij maken. Want een verhuizing is vaak het moment dat er goed gekeken wordt naar wat er wel en niet meegaat naar de nieuwe woning.

Doneren van speelgoed

Ook kinderen maken vaak een selectie van het speelgoed dat ze willen meenemen en dat waar ze niet meer mee spelen. Om te voorkomen dat er goed speelgoed wordt weggegooid kunnen kinderen het speelgoed dat ze niet mee willen nemen in deze speciale verhuisdoos doneren.  

Het speelgoed komt terecht bij kinderen van gezinnen die het niet zo breed hebben. Mondial Movers Waaijenberg Groep en stichting Present zorgen hier samen voor. De Speelgoededoelendoos is ontworpen door Roberto Baldussi, reclamebureau TIME. TIME is één van de sponsoren van Mondial Movers Foundation.

Download Speelgoededoelendoos:

Over Mondial Movers Foundation

Als verhuisbedrijf zien wij dagelijks de problemen die in de samenleving die ontstaan door eenzaamheid en armoede.  Om hier structureel iets tegen te doen is de Mondial Movers Foundation opgericht. Één van de initiatieven van de Mondial Movers Foundation, die strijdt tegen armoede en eenzaamheid in Nederland, is de Speelgoededoelendoos. Mondial Movers Waaijenberg Groep is één van de oprichters en zet zich in voor deze maatschappelijk betrokken organisatie.

De Verhuisfamilie

Naast de Speelgoededoelendoos heeft Mondial Movers Foundation nog een andere belangrijke pijler: de Verhuisfamilie. Vanuit de Verhuisfamilie worden mensen ondersteund die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar zelf niet de financiële middelen en het netwerk voor hebben. Dit gebeurt in samenwerking met vrijwilligers van stichting Present en de professionals van de Organisatie voor Erkende Verhuizers.

MVO

Meer over MVO bij Mondial Movers Waaijenberg Groep en onze maatschappelijke initiatieven  vindt u hier.