Menu

Speelgoededoelendozen

De landelijke Speelgoededoelendozen actie, geïnitieerd door de Mondial Movers Foundation, is niet onopgemerkt gebleven. In de afgelopen periode hebben heeft ons verhuisbedrijf weer heel veel speelgoed mogen ontvangen, gedoneerd door particulieren en instellingen.

Grote hoeveelheid speelgoed gedoneerd

Ook Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV) kreeg hoogte van deze actie en heeft een grote hoeveelheid speelgoed gedoneerd. Dit speelgoed is vrijgekomen na herschikking tijdens de 1,5 meter regelgeving rond Corona en is niet meer teruggeplaatst.

Het is geweldig en wij zijn erg dankbaar dat wij dit speelgoed, dat nog in prima staat verkeert, hebben mogen ontvangen. Het gedoneerde speelgoed komt terecht bij minderbedeelde gezinnen, zij kunnen het goed gebruiken. Ouders en kinderen uit deze gezinnen zijn er dan ook erg blij mee. Het is daarnaast ook beter voor het milieu; het speelgoed krijgt een tweede leven, het wordt hergebruikt.

Speelgoededoelendozen

Bent u particulier en gaat u binnenkort verhuizen en heeft/hebben uw kind(eren) speelgoed dat niet meer gebruikt wordt, maar dat nog in prima staat is? Of gaat uw basisschool of kinderopvangcentrum verhuizen en heeft u goed speelgoed over? Dan kunt u dat speelgoed doneren in de Speelgoededoelendoos.

Deze speciale verhuisdoos kunt u aanvragen bij Mondial Movers Waaijenberg Groep. Na afloop van uw verhuizing worden de gevulde Speelgoededoelendozen weer meegenomen. Samen met Mondial Movers Foundation zorgen wij ervoor dat het gedoneerde speelgoed terecht komt bij gezinnen die het goed kunnen gebruiken. Gaat u niet verhuizen maar heeft u wel speelgoed over? Dan kunt u uiteraard ook de Speelgoededoelendoos aanvragen en het speelgoed doneren aan het goede doel.


Lees hier meer en download de flyer:

Keurmerk Sociale Onderneming

Mondial Movers Waaijenberg Groep is KSO gecertificeerd Mondial Movers Waaijenberg Groep is in het bezit van het Keurmerk Sociale Onderneming. Voor het Keurmerk Sociale onderneming [KSO] worden de 17 Duurzaamheidsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties aangehouden, die als doel hebben om de wereld te verbeteren en mooier te maken.

Thema’s als onderwijs, armoede, economie en klimaat komen aan de orde. Om een steentje bij te dragen aan een betere leefomgeving, onze samenleving en het milieu zet Mondial Movers Waaijenberg Groep zich o.a. voor de volgende VN doelen:

Meer over KSO vindt u hier.

Speelgoed doneren

Wilt u speelgoed doneren? Bel +31 (0)318 – 624 555. Kom direct in contact met één van onze medewerkers en vraag vandaag nog Speelgoedendoelendozen aan.

Mondial Waaijenberg Groep inzameling speelgoed in speelgoededoelendoos donatie door Ziekenhuis Gelderse Vallei