Menu

Spoedverhuizing voor Zorggroep Apeldoorn

In verband met corona heeft de zorgsector dringend hulp nodig. Naast de inzet van extra personeel zijn er ook extra middelen nodig om de benodigde zorg te kunnen leveren. Met die reden heeft Facilitair managementorganisatie FMXXL aan Mondial Movers Waaijenberg Groep opdracht gegeven om een spoedverhuizing voor Zorggroep Apeldoorn uit te voeren.

Spoedverhuizing meerdere ziekenhuisbedden

Voor deze spoedverhuizing zijn er meerdere ziekenhuisbedden, inclusief nachtkastjes en toebehoren, vanaf het Graafschap College in Doetinchem verhuisd naar Zorggroep Apeldoorn. Zij hebben een speciale afdeling ingericht voor de opvang van corona patiënten.

Team van Zorgverhuizers

Mondial Waaijenberg Groep, verhuizen nationaal en internationaal, overzee en over de weg
Om de verhuizing voorspoedig te laten verlopen heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep haar team van Zorgverhuizers en drie verhuiswagens ingezet. De Waaijenberg Groep maakt onderdeel uit van Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 25 verhuisbedrijven. Van collega Mondial-Verhuisbedrijven uit de regio Nunspeet en Enschede hebben wij extra assistentie ontvangen.

Creatieve oplossingen in de strijd tegen coronavirus

Er worden veel creatieve oplossingen bedacht in de strijd tegen het coronavirus. Zo ook door het Graafschap College. Deze onderwijsinstelling biedt verschillende beroepsopleidingen aan, waaronder zorgopleidingen. Vanwege de RIVM-richtlijnen zijn de leslocaties van het Graafschap College momenteel gesloten.

Zij hebben daarom besloten om de ziekenhuisbedden, die gebruikt worden voor de zorgopleidingen, ter beschikking te stellen aan de zorgsector binnen de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. In de strijd tegen het virus zijn deze bedden nu hard nodig.

Zorgverhuizer

Mondial Movers Waaijenberg Groep is zorgverhuizer. Onze verhuizers hebben een speciale opleiding tot zorgverhuizer gevolgd.  In de opleiding wordt onder andere extra aandacht besteed aan het gedrag van cliënten/patiënten. Omdat zij over het algemeen niet zelf kiezen voor een verhuizing hebben zij vaak extra begeleiding nodig. Een zorgverhuizer kan hierop inspelen.

Voor een soepel verloop van een zorgverhuizing staan de specifieke wensen van uw zorginstelling en van uw cliënten en/of patiënten centraal.
Voorafgaand aan de verhuizing wordt er daarom gedetailleerd gepland. Daarnaast gaat ons team van zorgverhuizers zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat uw patiënten of cliënten zo min mogelijk last hebben van de verhuizing.

Meer weten?

Bij een zorgverhuizing moeten veel extra zaken georganiseerd worden. Wilt u meer weten? Onze zorgverhuizers vertellen u graag over onze aanpak. Bel 0318 624 555 voor het inplannen van een afspraak of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.