Menu

Sponsor filmevent MOVIE AND MORE


Afgelopen maand heeft Soroptimist Club Ede een succesvol en feestelijk filmevent MOVIE AND MORE in CineMec achter de rug.

In de zaal zaten ruim 570 bezoekers, waaronder Jan van Santen (directeur Mondial Waaijenberg Verhuizers) tevens sponsor van de stichting. Wij vinden het geweldig dat Soroptimist tijdens deze filmavond een bedrag van € 12.093 heeft verzameld voor het goede doel.

Mede namens Waaijenherg Verhuizers van harte gefeliciteerd met dit behaalde resultaat!

Opbrengst gaat naar Stichting Paymaan

De opbrengst komt ten goede aan een project van Stichting Paymaan. Deze stichting gaat het bedrag inzetten om meisjes in Afghanistan naar school te laten gaan.

Over Stichting Paymaan

Stichting Paymaan is in 2007 door Nederlands-Afghaanse jongeren opgericht met als doel om de Afghaanse wees- en straatkinderen te stimuleren en een kans te geven op onderwijs in plaats van werken om te overleven. Dit doen ze door kinderen te ‘adopteren’. Met adopteren wordt bedoeld dat de kinderen op een persoonlijke en een directe wijze ondersteund en begeleid worden bij het volgen van onderwijs. Ook ontvangen deze kinderen een financiële bijdrage van stichting Paymaan, zodat zij en hun gezin zich geen zorgen hoeven te maken over levensonderhoud. Daar staat tegenover dat het kind verplicht structureel naar school gaat en zijn best doet om de studie succesvol af te ronden.

Meer weten over MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers?

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers is MVO een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers vindt u hier.