Menu

Wij zijn sponsor van toneelgroep MARE


Mondial Waaijenberg Verhuizers is sponsor van toneelgroep MARE uit Ede. Zo worden o.a. de decors en rekwisieten van MARE opgeslagen in de opslagfaciliteiten van Mondial Waaijenberg, totdat er weer een voorstelling plaatsvindt in bijvoorbeeld Cultura. 

Voorstelling MARE “De Val”

Op woensdag 28 maart en donderdag 29 maart 2018 treedt MARE op in Cultura met de voorstelling “De Val.”

‘De Val’ gaat over Sander Steenhuis, een vijftigjarige presentator van een succesvolle talkshow. Hier worden carrières gemaakt en reputaties gebroken. Sander is al twintig jaar het stralende middelpunt van Hilversum. Maar dan ontstaan er barsten in zijn imperium. Zijn beste vriend rijdt tegen een boom. Ambitieuze jonge mensen met snelle ideeën halen hem aan alle kanten in. Het klimaat bij de omroep verandert en een onschuldige ontmoeting met een jong meisje heeft grote onvoorziene gevolgen. ‘De Val’ speelt zich af tegen de achtergrond van de groteske wereld van de media, publiek en amusement.

Jeroen van den Berg (Taalunie Toneelschrijfprijs 2003) schreef ‘De Val’ met vlijmscherpe humor en een verfrissende, nietsontziende kijk op onze tijd.

Voorstelling “De Val” bijwonen?

Data: woensdag 28 maart en donderdag 29 maart 2018
Aanvang voorstelling: 20:15 uur
Locatie: Cultura Ede
Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://www.cultura-ede.nl/theater

Meer informatie over deze voorstelling vindt u op de website van MARE.

Op de hoogte blijven van toneelgroep MARE?

U kunt MARE nu ook via YouTube en Facebook volgen en op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen bij toneelgroep MARE.

MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers

MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, is één van de belangrijke pijlers binnen de organisatie van Mondial Waaijenberg Verhuizers.
Door middel van sponsoring ondersteunt Mondial Waaijenberg Verhuizers diverse nationale en lokale sportverenigingen, kunst en cultuur. Daarnaast heeft de verhuisgroep oog voor haar werknemers, het milieu en een efficiënte bedrijfsvoering. Lees meer over MVO bij Mondial Waaijenberg. Of neem contact op met een van de medewerkers. Bel 318 – 624 555 of stel uw vraag via de e-mail.