Menu

Spullen krijgen tweede leven met Kringlooploos

Sinds de introductie van de Kringloopdoos, eind 2014, hebben wij al heel wat volle Kringloopdozen ingeleverd bij de Restore kringloopwinkel. Zo hebben overtollige spullen een tweede leven gekregen.

Waaijenberg Groep is maatschappelijke en sociaal betrokken

Wanneer u zich door Waaijenberg Groep laat verhuizen dan ontvangt u van ons Kringloopdozen waar u overtollige, herbruikbare spullen in kan stoppen.
Wanneer de dozen vol zijn, dan zorgen wij ervoor dat de Kringloopdozen bij Restore kringloop komen.  De spullen komen vervolgens in de Restore kringloopwinkels in Barneveld, Ede en Veenendaal terecht. Daar krijgen ze een kans op een tweede leven.

Met dit initiatief krijgen niet alleen spullen een tweede leven, het levert ook nog eens werkgelegenheid op voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De Kringloopdoos is een duurzaam en innovatief initiatief van Restore kringloop, Waaijenberg Verhuizers en Passies Verhuizers.

Waaijenberg Groep support diverse goede doelen, is actief betrokken en levert haar bijdrage aan verschillende maatschappelijke initiatieven.