Menu

Stellingen & legobordhaakjes voor bibliotheek Cultura Ede

Momenteel wordt de bibliotheek van Cultura, het cultuurcentrum in Ede, verbouwd. Een deel van de boeken is tijdelijk verhuisd naar het atrium van Cultura en beschikbaar voor publiek en een deel is opgeslagen en komt na de verbouwing weer beschikbaar voor uitleen.

In voorbereiding op deze bibliotheekverhuizing heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep 1348 meter stellingen en 5392 legbordhaakjes geleverd en gemonteerd en werd het mogelijk om de boeken in hun tijdelijke onderkomen onder te brengen.

Bibliotheekverhuizing Cultura Ede

Bij de bibliotheekverhuizing van Cultura in Ede zijn, naast het leveren en plaatsen van stellingen en legbordhaakjes, ook 1000 meterbakken en 350 hondjes geleverd. Zodat medewerkers de boeken eenvoudig konden verplaatsen naar andere ruimtes in het pand aan de Molenstraat.

De verwachting is dat de verbouwing half augustus a.s. klaar is. Daarna kan de interne retourverhuizing plaatsvinden en krijgen de boeken hun plek in de vernieuwde bibliotheek.

Bibliotheekverhuizer

Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft veel ervaring met de grootschalige verhuizing van boeken. Doordat we diverse bibliotheken hebben verhuisd, kennen we de grote zorg die hierbij komt kijken. Met gespecialiseerde medewerkers helpt de Mondial Waaijenberg Groep u graag bij de verhuizing van uw bibliotheek.

Meer weten over bibliotheekverhuizingen?

Mondial Movers Waaijenberg groep is gespecialiseerd bibliotheekverhuizer. Bel 0318 624 555 en de verhuisadviseur informeert u graag verder. Of gebruik onderstaande button voor het aanvragen van meer informatie.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen