Menu

T-shirts voor GBS De Triangel

De kinderen van de boven- en onderbouw van GBS De Triangel kregen op 4 juni jl. bezoek van Opa Jan. Hij had nieuwe T-shirts meegenomen voor alle kinderen van GBS De Triangel.

T-shirts

De T-shirts zijn voorzien van het Mondial Waaijenberg Verhuizers logo, het ontwerp en het bedrukken van de t-shirts is verzorgd door DAILYWORKWEAR.NL uit Veenendaal. De t-shirts worden gebruikt tijdens evenementen waaraan de basisschool deelneemt, zoals bijvoorbeeld de avondvierdaagse. Het verhuisbedrijf is hiermee shirtsponsor geworden van GBS De Triangel.

Pleinwacht en rekenles

Opa Jan de verhuizer is een graag geziene gast bij GBS de Triangel uit Ede. Zo verzorgt hij iedere vrijdagmiddag de pleinwacht en geeft hij met enige regelmaat gastlessen aan de groepen 1 t/m 8 over verhuizen, inpakken in dozen, aardrijkskunde en rekenen.

De directie, leerkrachten en de kinderen zijn erg blij met de sponsoring van opa Jan en verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg Verhuizers uit Ede.

MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers is MVO een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Waaijenberg Groep vindt u hier.

Mondial Waaijenberg Verhuizers sponsor Tshirts GBS de Triangel uit Ede Mondial Waaijenberg Verhuizers sponsor Tshirts GBS de Triangel uit Ede

Fotografie:  Jorik Algra.