Menu

Thuiswerkplek in verband met Coronamaatregelen

Heeft u in verband met de coronamaatregelen een thuiswerkplek nodig? Mondial Movers Waaijenberg Groep helpt u en uw medewerkers om een ergonomisch gezonde thuiswerkplek te creëren. Wel zo fijn, want een gezonde werkplek draagt bij aan de productiviteit.

Gezonde thuiswerkplek

Mondial Movers Waaijenberg Groep biedt uitkomst en verhuist werkplekken vanaf uw kantoor naar het prive-adres van uw medewerkers. Wij helpen u bij het creëren van een gezonde thuiswerkplek. Daarnaast kunt u bij de Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg ook kantoormeubilair huren of zelfs meubilair aanschaffen. Maakt u gebruik van één van deze services dan zorgen onze deskundige verhuismedewerkers ervoor dat de werkplek op de juiste manier wordt is ingericht. Zo wordt het arbeidsproces zo min mogelijk verstoord en hebben uw mensen een ergonomisch gezonde thuiswerkplek.

Meer informatie

Wij helpen u graag bij het creëren van een gezonde thuiswerkplek. Wilt u meer informatie? Neem contact op met een van onze medewerkers. Bel 0318 624 555, vul het contactformulier in of stuur een e-mail en wij zoeken de oplossing die is afgestemd op uw wensen.

Download

Download hier de flyer