Menu

Tromgeroffel wordt luider…wordt Mondial Waaijenberg ondernemer van het jaar 2017?


Het tromgeroffel wordt luider en luider…. Mondial Waaijenberg Verhuizers is genomineerd voor Ondernemer van het jaar, categorie MKB en Detailhandel. Daar zijn wij uiteraard erg blij mee, een stuk voldoening en waardering voor onze medewerkers en dat waar onze organisatie voor staat.

Tijdens het Business Event van de gemeente Ede, maandag 23 oktober a.s., is het zover, dan worden de winnaars bekend gemaakt en zit Mondial Waaijenberg daar tussen….? Het blijft nog even spannend.

Komt u ook naar het Business Event?

Om bijvoorbeeld Mondial Waaijenberg aan te moedigen, de winnaars feliciteren en te netwerken met andere ondernemers? Dan bent u uiteraard van harte welkom.

Iemand snel vinden tijdens het event? Download ‘Handshake’

Bent u tijdens dit event op zoek naar iemand en lukt het niet zo snel om die persoon te vinden?

Geen nood, de ‘Handshake’ app biedt uitkomst. Download de gratis app via de App- of Playstore en u kunt tijdens en of na dit event eenvoudig contact met elkaar leggen en elkaar digitaal de hand schudden.

Over de ‘Handshake’

Deze innovatieve tool ondersteunt de aanwezige bezoekers in de zoektocht naar de juiste zakelijke contactpersoon. Door elkaar een digitale hand te geven kan er op een laagdrempelige manier contact gemaakt worden. De app combineert de kracht van social media met een echte ontmoeting. ‘’Netwerken op het Business Event gemeente Ede was nooit zo gemakkelijk. Door middel van het gebruik van je eigen LinkedIn profiel zijn potentiële contacten zo gevonden en is het eerste contact gelegd op een laagdrempelige manier. De app laat zien welke deelnemers er in de buurt zijn. Ook kan men achteraf nog door de bezoekerslijst in de app lopen en alsnog contact leggen.

Locatie en aanmelden Business Event gemeente Ede

Bezoekers van het Business Event gemeente Ede zijn van harte welkom in Reehorst vanaf 19:30 uur voor een kop koffie en om 20:00 uur start het officiële programma. Na de professionele bedrijfsfilms, flitsende interviews en inspirerende ondernemersverhalen worden de winnaars bekend gemaakt en is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken en de genomineerden te feliciteren.

Voor meer informatie over het Business Event gemeente Ede en kaartverkoop: www.businesseventede.nl.

Fotograaf: Fabian Boot, fabianBootFotografie
Bron: Business Event gemeente Ede

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.