Menu

Verhuisbedrijf Tiel

Tiel, de mooie Hanzestad in het centrum van de Betuwe, is onder veel mensen bekend van het iconische fruitmannetje Flipje. Gaat u verhuizen naar deze fruitstad, liggend aan de Waal en de Linge en zoekt u een duurzaam en erkend verhuisbedrijf Tiel? Mondial Movers Waaijenberg Groep is erkende en duurzame verhuizer. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naar Tiel vlekkeloos verloopt. Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Verhuisbedrijf Tiel

Met meer dan 120 jaar verhuiservaring is Mondial Movers Waaijenberg Groep het verhuisbedrijf voor Tiel en omstreken. Naast erkende verhuizer zijn wij ook een duurzaam verhuisbedrijf. Onze verhuizers zetten hun kennis en ervaring over verhuizen graag voor u in en het is vanzelfsprekend dat er zuinig omgegaan wordt met uw waardevolle bezittingen. Met de aanpak van ons verhuisbedrijf wordt uw verhuizing naar Tiel duurzaam en vlekkeloos uitgevoerd.

Duurzaam verhuizen naar Tiel

Wilt u graag duurzaam verhuizen naar Tiel? Dat begrijpen wij bij Mondial Movers Waaijenberg Groep. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame verpakkingsmiddelen en voor het vervoer van uw kostbare bezittingen maken wij gebruik van milieuvriendelijke meubelwagens. Onze opslagfaciliteiten zijn voorzien van ledverlichting en wij maken gebruik van duurzame energie, opgewekt door 860 zonnepanelen op het dak van ons pand in Ede. Bekijk de video en krijg een indruk:

Erkende Verhuizer, betrouwbaar verhuisbedrijf

Mondial Movers Waaijenberg Groep is erkende verhuizer, voor u de garantie dat u te maken heeft met een betrouwbaar verhuisbedrijf. Met meer dan 120 jaar verhuiservaring, wij verhuizen sinds 1896, nemen wij de zorgen rondom de verhuizingen van onze klanten volledig uit handen. Enkele voordelen op een rijtje:

Waarom Waaijenberg? Meer dan 125 jaar verhuiservaring, verhuizer sinds 1896 Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in verhuizingen, beveiligde en geklimatiseerde opslag

Meer weten of een offerte aanvragen? Bel +31 (0)318 – 624 555 en stel uw vraag direct aan één van onze verhuisadviseurs, of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Vlekkeloos verhuizen, onze aanpak

Uw verhuizing naar uw nieuwe woning wordt projectmatig aangepakt, zo kunt u vlekkeloos verhuizen naar Tiel. Onze professionele verhuizers laten niets aan het toeval over, wel zo plezierig. Meer over onze aanpak:

Voorafgaand aan de offerte:

  • De verhuisadviseur brengt een bezoek aan uw woning.
  • Uw persoonlijke wensen en mogelijkheden worden besproken en afgestemd. Denk aan het inpakken van uw inboedel in dozen, demontage en montage van meubels etc.
  • De aard en het volume van uw complete inboedel wordt getaxeerd door de verhuisadviseur.

Op basis hiervan ontvangt u van ons een overzichtelijke offerte en kunt u een keuze maken.

Voorafgaand aan uw verhuizing:

  • Uw inboedel wordt zorgvuldig en met de juiste materialen ingepakt, waaronder stevige verhuisdozen, matrashoezen ed. U kunt er ook voor kiezen om uw huisraad zelf in te pakken.
  • Grote meubels kunnen gedemonteerd worden.
  • Wanneer u uw inboedel tijdelijk of voor een langere periode wilt opslaan dan hebben wij klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten [12.000m2] in Ede (GLD) voor u beschikbaar.

Tijdens de verhuizing:

  • Uw waardevolle bezittingen komen in goede staat aan bij uw nieuwe woning, met de inzet van onze professionele verhuizers en duurzame, lucht geveerde meubelwagens.
  • Uw inboedel wordt uitgepakt op uw nieuwe woonadres, wanneer u daarvoor kiest.
  • Grote meubels kunnen gemonteerd worden. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om dit zelf te doen.

Wat kost een verhuizing bij ons?

Elke verhuizing is anders, en daarom vereist dit maatwerk. Wilt u meer weten en wilt u antwoord hebben op de vraag: Wat kost verhuizen naar Tiel? Bel +31 (0)318 – 624 555 en plan een afspraak in voor een verhuisopname met een van onze verhuisadviseurs. Op basis van deze opname ontvangt u een overzichtelijke offerte, afgestemd op uw verhuiswensen.

Klantreacties
Verhuizing naar Veenendaal

De verhuizing was top geregeld! Onverwacht bleek dat er veel meer spullen verhuisd moesten worden dan eerst was ingeschat. Geweldig fijn dat de medewerkers van Waaijenberg dit op tijd door hadden en hebben geholpen in het vinden van een goede oplossing.

Verhuizing Toon Hermans Huis groot succes!

Het bestuur en MT van het Toon Hermans Huis Ede danken u hartelijk voor uw bijdrage aan de verhuizing van de Telefoonweg naar De Open Hof aan de Hoflaan in Ede.
Mede dankzij u en uw medewerkers is onze verhuizing een groot succes geworden. Daar zijn wij u zeer erkentelijk voor.

Verhuizing fam. Entius Veenendaal

Je hebt geen woord (zelfs geen letter) overdreven toen je enthousiast vertelde over hoe jullie verhuizen! Je hebt mensen nodig die je in die chaotische tijden zeggen “Het gaat goed komen” en vervolgens onverstoorbaar aan de slag gaan en het ook DOEN!

Beveiligde en geklimatiseerde opslag van uw inboedel

Heeft u voor een korte of voor een langere termijn opslagruimte nodig voor uw waardevolle inboedel? Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voor u beschikbaar [12.000m2]. Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik één van onderstaande buttons of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Verhuizen naar Tiel, Erkende en duurzame verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep. Vlekkeloos verhuizen
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.