Menu

Verhuisdozenactie van De Hypotheker

De Hypotheker vestiging Ede en Mondial Movers Waaijenberg Groep hebben, in het kader van het 35-jarig bestaan van De Hypotheker, de handen ineengeslagen voor een verhuisdozenactie. Zo kan dit jubileum, ondanks de coronamaatregelen, op een gepaste manier gevierd worden met klanten.

Mondial Movers Waaijenberg Groep, de Erkende Verhuizer van Ede en omstreken, verleent haar medewerking graag aan deze ludieke actie en stelt de verhuisdozen beschikbaar.

Verhuisdozenactie, gratis 35 verhuisdozen

Tijdens de verhuisdozenactie krijgen klanten van De Hypotheker gratis 35 verhuisdozen mee, zodra zij een huis gevonden hebben. Een welkome ondersteuning in deze vaak stressvolle periode, waarin veel geregeld moet worden; het inpakken kan alvast beginnen. De verhuisdozenactie loopt tot en met januari 2021.

Erkende Verhuizer

De Hypotheker heeft voor deze actie bewust gekozen voor een Erkende Verhuizer uit dezelfde plaats: de Mondial Movers Waaijenberg Groep. Particuliere en zakelijke klanten worden door onze ervaren verhuizers professioneel en vlekkeloos verhuisd. Gebruiksvriendelijke en stevige verhuisdozen, die ervoor zorgen dat uw inboedel optimaal beschermd is, kunnen daarbij uiteraard niet ontbreken. Daarnaast bent u voor beveiligde en geklimatiseerde opslag van uw waardevolle inboedel en/of inventaris en zelfs archieven bij ons Erkende Verhuisbedrijf ook aan het juiste adres.

Verhuisdiensten zeer uitgebreid

Of het nu gaat om een verhuizing in Nederland, of een internationale verhuizing; De verhuisdiensten van Mondial Movers Waaijenberg Groep zijn zeer uitgebreid. Ons verhuisbedrijf kan u in iedere fase van het verhuistraject ondersteunen. U kunt ervoor kiezen om uw huisraad zelf in en uit te pakken, maar u kunt dit ook en laten uitvoeren door onze professionele verhuizers, zelfs het demonteren en monteren van grote meubels behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Wilt u meer weten en heeft u een verhuisvraag, of wilt u meer informatie ontvangen over onze verhuisdiensten? Gebruik onderstaande button en stel uw vraag direct aan een van onze verhuisadviseurs. Of bel 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor een advies en prijsopgave afgestemd op uw wensen.

Stel hier uw vehuisvraag

Gerelateerd nieuws