Menu

Verhuizen vanuit de binnenstad van Amsterdam naar Ede (verhuisverhaal)

Behalve grote, interessante, complexe, ingewikkelde, internationale verhuizingen, waarover veel te vertellen is, doen we ook eenvoudige, makkelijke, kleine verhuizingen.

Goede voorbereiding voor een verhuizing

Vorige week hebben we een oud echtpaar verhuisd vanuit de binnenstad van Amsterdam naar een bejaardenwoning te Ede. Onze chauffeur zet de andere verhuizers af bij de klant en gaat netjes een parkeervergunning halen bij de politie. Hij stalt de verhuiswagen voor de deur van het politiebureau, krijgt de vergunning om 08.01 uur en gaat weer naar de verhuiswagen. Grote pech; onder de ruitenwisser zit een bon van de parkeerpolitie van 08.00 uur, boete in verband met ongeoorloofd parkeren.  Dat kan natuurlijk alleen maar in Amsterdam!

Zorgeloze en snelle verhuizing naar Ede

Terug naar het laadadres. Maanden tevoren hadden we verhuisdozen geleverd en de client had alles keurig ingepakt en klaarstaan, de verhuizing was zo gepiept.

verhuizing naar amsterdam

Waaijenberg verhuizers staat voor u klaar

Om 8 uur ’s avonds belt de man mij in paniek op. Twee linnenkasten met beddegoed zaten op slot en de sleutels waren nergens te vinden. In zijn beleving hadden onze verhuizers de sleutels kwijt gemaakt en of ik deze sleutels wilde komen terugbrengen, want hij was moe en wilde slapen.

Ik belde naar onze verhuizers, die al achter de warme prak zaten met de vraag: “wat weten jullie hiervan?”

Weinig, er hadden geen sleutels in de kasten gezeten; vermoedelijk had de man ze nog op zak of in een laatje van een ander kastje gedaan? De man reageerde woedend, hij wist zeker dat de sleutels nog in de kasten hadden gezeten en ik kreeg de vraag of ik ze wilde komen openmaken!

Verhuisprobleem opgelost

Wij zijn wel handig maar geen inbrekers, daarom heb ik aan de man gevraagd om eerst nog  even in de laden van het kastje in de hal te kijken. Na 10 minuten belde de klant terug onder aanbieding van excuses. De sleutels zaten inderdaad in een van de laden van het betreffende kastje, hij was vergeten dat hij ze daarin gelegd had. Probleem opgelost, eind goed al goed!

Gaat u verhuizen van Amsterdam naar Ede?

Wij bezoeken u graag om de mogelijkheden door te spreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Neem hiervoor contact met ons op.