Menu

Verhuizen anno 1969 en nu

Zo af en toe ontvangen wij van onze klanten leuke items uit het verhuisverleden van Mondial Waaijenberg Verhuizers. Dit keer ontvingen wij van een trouwe klant zijn verhuisfactuur uit 1969. Er is in de tussentijd veel veranderd…..

Volledig geautomatiseerd en duurzaam

Zo is de typemachine vervangen door de computer, zijn planning en warehousing tegenwoordig volledig geautomatiseerd en is de gulden ingewisseld voor de euro.

Inmiddels zijn wij ISO 14001 gecertificeerd, een milieubewust en maatschappelijk verantwoord verhuisbedrijf.

Om uw verhuizing te organiseren maken wij daarom o.a. gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen en zetten wij vervoersmiddelen in die minder brandstof verbruiken, hiermee wordt de CO2 uitstoot gereduceerd.

Maar voor de daadwerkelijke verhuizing, zoals het inpakken en verplaatsen van waardevolle goederen van onze klanten, blijft fysieke mankracht vereist.

Benieuwd hoe u vlekkeloos verhuist met Mondial Waaijenberg Verhuizers?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan voor uw verhuizing of bel 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

 

Mondial Waaijenberg Verhuizers Vlekkeloos verhuizen Nationaal en Internationaal

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.