Menu

VERHUIZEN NAAR BELGIE

Gaat u verhuizen naar België en wilt u graag dat deze vlekkeloos wordt uitgevoerd? Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft meer dan 120 jaar nationale en internationale verhuiservaring. Onze professionele verhuizers zijn zuinig op uw waardevolle inboedel en u kunt verhuizen tegen een aantrekkelijk tarief. Met het juiste verpakkingsmateriaal en verhuismaterieel wordt niks aan het toeval overgelaten, wij zorgen voor een soepel verloop van uw verhuizing naar België.

Offerte aanvragen

Verhuizen naar België

Onze internationale verhuisadviseur plant graag een afspraak met u in, om uw verhuizing naar België door te nemen. Tijdens het bezoek worden de verhuisdatum en uw verhuiswensen voor het verhuizen naar België besproken. Ook de aard en het volume van uw complete inboedel wordt op dat moment getaxeerd. U heeft bij ons de keuze om uw huisraad zelf in te pakken of om uw verhuizing compleet uit te besteden. Dit geldt ook voor het (de)monteren van uw meubels. Op basis van uw persoonlijke wensen ontvangt u een overzichtelijke offerte.

 • Beoordeeld met een 9
 • Meer dan 120 jaar ervaring en deskundige verhuizers
 • Gespecialiseerd in verhuizen naar België
 • Erkende Verhuizer
 • Aangesloten bij FEDEMAC
 • Beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten
 • Reactie < 24 uur

Offerte aanvragen

De verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep zijn de hoogte van de wet- en regelgeving voor de invoer van goederen in België. Op de website Belgium.be vindt u handige informatie voor uw immigratie. Met meer dan 120 jaar verhuiservaring nationaal en internationaal staat ons verhuisteam klaar om uw verhuizing naar België vlekkeloos uit te voeren. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? U ontdekt het hier.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Betaalbaar verhuizen

Wilt u graag betaalbaar verhuizen naar België? Maandelijks verzorgen wij meerdere verhuizingen naar en vanuit België. Wij kunnen u daarom aantrekkelijke combinatie kortingen aanbieden. Zo kunt u betaalbaar verhuizen. Vraag een offerte aan en één van onze verhuisadviseurs neemt binnen 24 uur contact met u op.

Beveiligde opslag van uw inboedel

Wilt  u (tijdelijk) uw inboedel opslaan? Mondial Movers Waaijenberg Groep BV heeft geklimatiseerde en klasse 3 beveiligde opslagfaciliteiten voor u beschikbaar. U huurt bij ons per week. Opslag vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. Wij maken gebruik van een opslagregistratiesysteem, op die manier is uw inboedel snel beschikbaar, op het moment dat u deze nodig heeft.

 • Risicoklasse 3 beveiligd
 • Stofvrij en verwarmd, uw inboedel blijft in goede conditie
 • Opslagregistratiesysteem, uw inboedel snel beschikbaar
 • Aantrekkelijk tarief
 • Per week opzegbaar

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u gebruik maken van onze opslagfaciliteiten? Vraag hier uw offerte aan of informeer naar de mogelijkheden, bel 0318 – 624 555 of mail naar info@waaijenberg.nl.

Informatie

Handige informatie voor uw immigratie naar België vindt u op Belgium.be.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.