Menu

Verhuizen naar de Kazerneterreinen van Ede

Gaat u verhuizen naar een woning in de Kazerneterreinen in Ede? Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep uit Ede zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van uw verhuizing. Bel +31 (0)318 – 624 555 en stel uw vraag direct aan één van onze verhuisadviseurs of vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Informatiepakket aanvragen

Verhuizen naar de Kazerneterreinen in Ede

In de Kazerneterreinen vindt u de woonwijken Helden van de heide, Villapark Sysseltse lanen, het Officiersdorp en La Cour Cantina. Gaat u verhuizen naar de Kazerneterreinen, liggend aan de rand van de Veluwe en waar u volledig ontspannen kunt wonen? Duurzaam verhuisbedrijf Mondial Movers Waaijenberg Groep uit Ede is Erkende Verhuizer, wij adviseren u graag over de aanpak van uw duurzame verhuizing, zodat u vlekkeloos kunt verhuizen naar uw nieuw woning in één van de woonwijken in de Kazerneterreinen.

Offerte aanvragen

Duurzaam Verhuizen naar de Kazerneterreinen in Ede

Naast Erkende Verhuizer is Mondial Movers Waaijenberg Groep ook duurzaam verhuisbedrijf. Om uw kostbare bezittingen te beschermen wordt er gebruik gemaakt van duurzame verpakkingsmiddelen en wij maken gebruik van van milieuvriendelijke meubelwagens voor het vervoer van uw inboedel. Onze opslagloodsen zijn voorzien van ledverlichting en er wordt gebruik gemaakt duurzame energie, opgewekt door 860 zonnepanelen op het dak van ons pand in Ede.

Bekijk de video en krijg een indruk:

Offerte aanvragen

Betrouwbaar verhuisbedrijf, Erkende Verhuizer

Mondial Movers Waaijenberg Groep is Erkende Verhuizer, voor u de garantie dat u te maken heeft met een betrouwbaar verhuisbedrijf. Wij zijn verhuizer sinds 1896 en hebben meer dan 120 jaar verhuiservaring. Wij nemen de zorgen van uw verhuizing uit handen en onze verhuizers zetten hun kennis over verhuizen graag voor u in. Enkele voordelen op een rijtje:

 • Beoordeeld met een 9
 • 120 jaar ervaring
 • Erkende Verhuizers
 • Reactie < 24 uur
 • Gespecialiseerd in verhuizingen en beveiligde opslag

Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik onderstaande button of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Offerte aanvragen

Vlekkeloos verhuizen naar uw nieuwe woning, onze aanpak

Om u vlekkeloos te verhuizen naar uw nieuwe woning in de Kazerneterreinen hanteren wij een projectmatige aanpak voor uw verhuizing. Onze professionele verhuizers laten niets aan het toeval over, wel zo plezierig. Meer over onze aanpak:

Voorafgaand aan de offerte:

 • De verhuisadviseur brengt een bezoek aan uw woning
 • Uw persoonlijke wensen en mogelijkheden, met betrekking tot het inpakken van uw huisraad in dozen en de demontage en montage van meubels e.d., worden met u doorgenomen.
 • De verhuisadviseur taxeert de aard en het volume van uw complete inboedel.

Op basis van deze gegevens ontvangt u v een overzichtelijke offerte, zodat u een keuze kunt maken.

Voorafgaand aan uw verhuizing:

 • Uw bezittingen worden zorgvuldig en met het juiste materialen ingepakt, waaronder stevige verhuisdozen, matrashoezen ed. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw inboedel in te pakken.
 • Grote meubels worden gemonteerd
 • Indien nodig, dan is het mogelijk om uw inboedel tijdelijk of voor een langere periode op te laan in onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten [12.000m2] in Ede (GLD).

Tijdens de verhuizing:

 • Inzet van duurzame, luchtgeveerde meubelwagens. Zo bent u er zeker van dat uw waardevolle bezittingen in perfecte staat aankomen bij uw nieuwe woning.
 • Het uitpakken van uw inboedel op uw nieuwe woonadres
 • Het monteren meubels

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om het inpakken en het uitpakken zelf te doen.

Meer weten of een offerte aanvragen? Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs, of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan. 

Offerte aanvragen

Wat kost verhuizen naar de Kazerneterreinen

De verhuisadviseurs van Mondial Movers Waaijenberg Groep geven u graag, in een persoonlijk gesprek, antwoord op de vraag: Wat kost verhuizen naar de Kazerneterreinen? Bel +31 (0)318 – 624 555 en plan direct een afspraak in of gebruik onderstaande button en er wordt contact met u opgenomen om een verhuisopname in te plannen. Op basis van deze opname ontvangt u een overzichtelijke offerte, afgestemd op uw verhuiswensen.

Offerte aanvragen

Beveiligde en geklimatiseerde opslag van uw inboedel

Gaat u verhuizen en heeft u voor een korte of voor een langere periode opslagruimte nodig voor uw waardevolle inboedel? Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voor u beschikbaar [12.000m2]. Ook hebben wij het juiste verpakkingsmateriaal en dozen voor u beschikbaar en voor het transport van uw kostbare huisraad gebruiken wij duurzame, luchtgeveerde meubelwagens. Zo blijft uw inboedel in topconditie.

Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Gebruik onderstaande button of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Offerte aanvragen

Mondial Movers Waaijenberg Groep; vlekkeloos verhuizen naar uw nieuwe woning in de Kazerneterreinen

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.