Menu

Verhuizen naar De Veluwse Proeftuin

Op de voormalige kazerneterreinen in Ede verrijzen een aantal nieuwbouwwijken, waaronder De Veluwse proeftuin en De Gelderse Stadstuin. Gaat u verhuizen naar De Veluwse Proeftuin in Ede? Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep uit Ede staat voor u klaar om uw verhuizing vlekkeloos en duurzaam uit te voeren. Uw verhuizing wordt met zorg en professioneel uitgevoerd door onze deskundige verhuizers. Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Ja, ik wil een informatiepakket!

De Veluwse proeftuin

De Veluwse Proeftuin ligt aan de noordkant van het World Food Center, precies tussen de Parklaan en het Sysseltse bos. Deze duurzame woonwijk krijgt straatnamen van ‘eetbare kruiden’, zoals Bosbeshof en Vlierbespad en ligt vlak langs de bosrand, een heerlijke plek op de Veluwe.

Offerte aanvragen

Verhuizen naar uw nieuwe woning in De Veluwse Proeftuin

Wanneer u een huis of een appartement gekocht heeft en binnenkort mag verhuizen naar uw nieuwe woning in De Veluwse Proeftuin, maar ook wanneer u tijdelijk opslagruimte nodig heeft, omdat u nog niet direct uw nieuwe woonruimte kunt betrekken, dan biedt Mondial Movers Waaijenberg Groep uitkomst.

Bekijk de video en krijg een indruk.

Vlekkeloos en duurzaam verhuizen naar De Veluwse proeftuin

Mondial Movers Waaijenberg Groep is Erkende Verhuizer en gevestigd in Ede. Wij hebben meer dan 120 jaar verhuiservaring en worden beoordeeld met een 9,3. Verder bieden wij u de mogelijkheid om uw waardevolle bezittingen tijdelijk of voor een langere periode opslaan in onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten (12.500m2). Benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u vlekkeloos en duurzaam verhuizen naar De Veluwse Proeftuin? Gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan. Een onze verhuisadviseurs neemt contact met u en plant een bezoek met u in.

Offerte aanvragen

Tijdens een bezoek aan uw woning neemt de verhuisadviseur samen met u de verhuisdatum en uw wensen door, met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen en het demonteren en monteren van meubels e.d. Daarnaast taxeert hij de aard en het volume van uw complete inboedel. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een overzichtelijke offerte.

Een aantal voordelen op een rijtje, wanneer u kiest om uw verhuizing uit te laten voeren door Mondial Movers Waaijenberg Groep:

 • Beoordeeld met een 9,3
 • 120 jaar ervaring
 • Erkende Verhuizer
 • Reactie < 24 uur
 • Persoonlijk advies

Offerte aanvragen

Verhuizen naar De Veluwse Proeftuin, onze aanpak

U gaat verhuizen naar De Veluwse Proeftuin, dat betekent dat u veel te regelen heeft! Adreswijzigingen versturen, klussen en het in orde maken van uw nieuwe woonruimte etc. etc. Een hele klus, zo weten wij uit ervaring. Mondial Movers Waaijenberg Groep neemt graag de zorgen van uw verhuizing uit handen, dat scheelt u veel tijd en u kunt vlekkeloos verhuizen. Uw verhuizing, onze aanpak:

 • Uw inboedel wordt zorgvuldig ingepakt en uw meubels worden gedemonteerd.
  De professionele verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep verpakken uw inboedel met de juiste materialen, waaronder stevige verhuisdozen, kledingdozen en matrashoezen. Grote meubels worden gedemonteerd. U kunt er ook voor kiezen om uw inboedel zelf in te pakken.
 • Voor het transport van uw waardevolle bezittingen worden luchtgeveerde meubelwagens gebruikt. Voor u de garantie dat deze in perfecte staat aankomen bij uw nieuwe woning.
 • Het uitpakken van uw inboedel en het monteren van meubels gebeurt op professionele wijze.
  Op uw nieuwe adres dragen onze kundige verhuizers zorg voor het uitpakken van uw waardevolle bezittingen en het monteren van de meubels. U kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen.
 • Klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslag voor uw inboedel
  Handig op het moment dat u tijdelijk of voor een langere periode opslagruimte nodig heeft.

Meer weten over onze aanpak of een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw verhuizing naar De Veluwse Proeftuin? Gebruik onderstaande button en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Offerte aanvragen

Verhuizing uitbesteden bij een betrouwbaar verhuisbedrijf 

Wanneer u kiest voor een Erkende Verhuizer dan gaat u voor kwaliteit en professionaliteit én u weet dat u zakendoet met een betrouwbaar verhuisbedrijf. Mondial Movers Waaijenberg Groep is Erkende Verhuizer en aangesloten bij Mondial Movers. Ook zijn wij ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en KSO gecertificeerd. Op de pagina kwaliteit vindt u meer informatie. Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in de regio Ede, dan bent u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep aan het juiste adres.

Naast het verhuizen van complete inboedels verzorgt Mondial Movers Waaijenberg Groep ook het transport van grote (meubel)stukken of piano’s. Informeer naar de mogelijkheden en gebruik onderstaande button of bel (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze medewerkers.

Offerte aanvragen

Tips voor een soepel verloop van uw verhuizing

U verhuist niet wekelijks. Wij geven u graag een aantal tips om uw verhuizing soepel te laten verlopen:

 1. Om uw verhuizing overzichtelijk te houden kunt u het beste ruim van tevoren beginnen met pakken.
 2. Pak elke dag een paar dozen in.
 3. Nummer iedere doos en schrijf op de doos naar welke kamer deze gebracht moet worden.
 4. Maak per kamer een lijst, schrijf hierop de nummers van de dozen en vermeld per nummer meer over de inhoud van de doos.
 5. Laat op deze lijst ruimte over om bijzonderheden te noteren, zoals het vermelden van kostbare spullen.
 6. Zijn er spullen die u regelmatig gebruikt? Zorg ervoor dat deze eenvoudig terug te vinden zijn.
 7. Meten is weten, check of grote spullen door de deur passen.
 8. Denk eraan om de trommel van de wasmachine vast te zetten.
 9. Bewaar belangrijke papieren in uw handbagage.

Inboedel veilig opslaan

Voor het veilig opslaan van inboedel bent u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep op de juiste plek! Wij hebben beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten in Ede en kunnen het verpakken, transport en opslag van uw inboedel op professionele wijze voor u regelen. Neem contact op met een van onze verhuisadviseurs of gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Wat kost een verhuizing?

Iedere verhuizing is anders. Om antwoord te geven op de vraag ‘Wat kost een verhuizing?’ plant één van onze verhuisadviseurs graag een vrijblijvende afspraak in, voor een bezoek bij u op locatie. Op basis van uw persoonlijke wensen en de taxatie van uw inboedel verzorgt hij daarna een overzichtelijke prijsopgave voor uw verhuizing. Gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan of bel (0)318 – 624 555 en plan direct een vrijblijvende afspraak in met één van onze verhuisadviseurs.

Offerte aanvragen

Vlekkeloos verhuizen naar De Veluwse Proeftuin Ede begint bij Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep